TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Биткойните се сринаха след като Google блокира рекламите за криптовалути

0

Стойността на биткойните се срина до най-ниското ниво месец след като Google обяви, че ще забрани онлайн рекламите...

Стойността на биткойните се срина до най-ниското ниво месец след като Google обяви, че ще забрани онлайн рекламите, популяризиращи криптовалути.

Най-голямата по пазарна стойност дигитална валута в света спадна с 9,1%, стигайки до 8 388 долара, което всъщност е и най-ниската цена от 12 февруари до сега. Холдингът Alphabet Inc. съобщи, че рекламите на криптовалути ще бъдат напълно заличени до юни месец.

рекламите

Новата политика за реклами на Google бе обявена заедно с публикуването на годишния отчет на Google за "лоши реклами", в който се разглеждат броя на измамните и противоречиви реклами, които Google изтрива от рекламната си мрежа.

Главният юридически агент на Coinbase Inc., Майк Лимпър заяви, че Комисията за ценни книжа и борси и Стоковата комисия за търговия с фючърси трябва да работят заедно, за да определят по-ясно какво са криптовалутните монети и кой трябва да ги регулира.

Напомняне, че през януари Facebook също забрани рекламите за криптовалути, а съвсем скоро стана ясно, че Twitter се присъединява към медийните гиганти Facebook и Google.

Прочетете още: Забрави за доктора, IKEA ще ти каже дали си бременна

Add comment


( 3 Votes )