TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Външна реклама

Интернет реклама

International Outdoor and Web

Не само Аутдор или Интернет маркетинг...

 

Pandavision™ е нов вид Маркетингова агенция, която съчетава Интернет, Мобилен и (:не:)традиционен маркетинг. Изготвяме цялостна стратегия, криейтив и изпълнение, в зависимост от целите на Клиента. Маркетинговите канали, в които най-много вярваме са Интернет (92% от населението го ползва), и Външната реклама по очевидни причини - тя ни посреща излезем ли от нашият дом. Планираме кампании Външна реклама за цялата страна. Използваме както собствена мрежа Билбордове и Мегабордове, така и работим с всякакъв тип рекламни позиции за аутдор. Предприехме, обаче, и следващата стъпка - съчетахме Дигиталните технологии със Външната реклама във впечатляващо Digital Outdoor портфолио. Така интеракцията между Вашия клиент и посланието на Вашия бранд започва на улицата или в автобуса, но мигновено се пренася в Интернет. 

Вече стана съвсем ясно, че традиционните медийни канали следва да се съчетават с интернет и мобилен маркетинг.  Вместо конвенционално продуктово позициониране, се набляга на „преживяването" на клиента с продукта/услугата.  Също така Вашият клиент може да бъде „пресрещнат", вместо прекъснат, на всяко едно място – буквално.  Следователно основната цел е създаването на здрава връзка между бранда и неговият потребител, основана на доверие, и дори вдъхновяваща емоция, в зависимост от точките на комуникация (touchpoints) с потребителя.

Поради тези и други нови параметри, ние, от Pandavision™, се превръщаме в изследователи и търсим най-подходящия набор от послания и канали за Вас. Практикуваме както многоканален маркетинг (multichannel marketing), така и традиционен, с едничката цел да се изработи индивидуално решение за маркетинговането на Вашият продукт или услуга.

Прочети повече ..

Нашите клиенти

Domaine Boyar
Domaine Boyar

domaineboyar.com

“Домейн Бойар” - частна винарска компания, производител и износител на българско вино.

Pamporovo
Pamporovo

www.pamporovo.me

Пампорово АД  - ски зона в курортен комплекс Пампорово, Orlovetz Hotel, хотел Перелик.

Efbet
Efbet

www.efbet.com

Efbet - верига казина и спортни барове в София.

Edlanta
Edlanta

www.edlanta.com

EDLANTA е консултантска фирма, в областта на образованието и езиковото обучение в чужбина.

Tesy
Tesy

www.tesy.com

Производство на отоплителни уреди, бойлери, слънчеви колектори, соларни системи и други!

Светлина
Светлина

www.svetlina.net

Частни детска ясла, детска градина и училище „Светлина”.

Килъри
Килъри

www.kilari.bg

Професионален отряд за борба с вредителите.

Фарос
Фарос

www.pharos.bg

Фарос - първата и най-голяма верига училища за чужди езици.

Хотел ВЕГА
Хотел ВЕГА

www.hotelvegasofia.bg

Хотел ВЕГА София - елегантен стил и луксозен интериор.

fairplay
fairplay

www.fpi.bg

ФеърПлей Интернешънъл АД - строителство и управление на жилищни сгради и комплекси.

Miroglio
Miroglio

www.emiroglio-wine.com

Miroglio - италиански винопроизодител в България.

Integral
Integral

www.integral.bg

Интеграл - консултант за образование в чужбина!

Bononia Estate Winery & Vineyards
Bononia Estate Winery & Vineyards

www.bononiaestate.com

Вината на Бонония Естейт имат две отличителни xарактеристики, които ги обединяват деликатността, заедно с ненатрапчивите дискретни аромати и разпознаваемият сортов xарактер.

Vodka Savoy
Vodka Savoy

www.savoy.bg

Марката Savoy, като спиртна напитка е създадена в началото на 20-ти век в Холандия от холандската компания U.T.O. Nederland B.V. 

Lafka
Lafka

www.lafka.bg

Lafka предлага богат асортимент от продукти от първа необходимост по всяко време на деня. Киоските са удобно локализирани, за да са винаги „на пътя“ на клиентите.

Хотел Хемус София
Хотел Хемус София

www.hemushotels.com

Хотел Хемус София се намира в широкия център на София и предоставя за гостите си услугите, които се изискват за категорията на стандартен тризвезден хотел.

Международен панаир Пловдив
Международен панаир Пловдив

www.fair.bg

Международен панаир Пловдив АД е международно, интелектуално, търговско и инвестиционно средище, контактна зона между Изтока и Запада.

La Skara
La Skara

www.la-skara.com

Заведение, водено от идеята за здравословния начин на хранене, а именно меса и зеленчуци необработени с химикали и консерванти.

Френско училище и детска градина „Виктор Юго”
Френско училище и детска градина „Виктор Юго”

www.vhugo.org

Френският лицей „Виктор Юго” е част от най-голямата и най-престижната мрежа от международни училища в света.

Astral Holidays
Astral Holidays

www.astralholidays.bg

Водещ туроператор в България с мрежа от 19 офиса в страната и екип от над 200 квалифицирани специалисти.

Училища Максимум
Училища Максимум

www.maximumbg.com

Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.

Sergent Major Bulgaria
Sergent Major Bulgaria

facebook.com/Sergent-Major-Bulgaria

Oблекла и аксесоари за бебета и деца на възраст между 0 месеца и 11 години. Френски чар, безупречен вид и определено различен, това е мисията на Sergent Major.

Ортопедична болница „ВИТОША“
Ортопедична болница „ВИТОША“

www.vitosha-hospital.com

Болница „Витоша“ е специализирана ортопедична болница с 15 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология.

Desizo Monni
Desizo Monni

www.desizomonni.com

Desizo Monni облича мъжа с въображение и неповторима елегантност. Марката създава за своите клиенти колекции, носещи истинската стойност на “Произведено в Италия”.

Портфолио

5 причини, поради които фирмите трябва да инвестират в Google AdWords

Юни 24, 2018

45% от малките предприятия използват PPC реклама. След като започнете да генерирате реализации за бизнеса си и се убедите в ефективността на тази форма на реклама, може да увеличите бюджета си.

Като собственик на бизнес или маркетинг специалист, няма по-лошо нещо от това да не се случва нищо. Когато липсват запитвания от формуляра за контакт, онлайн поръчки или телефонни обаждания, трябва да направите нещо.

Наскоро прочетох нелепа статия, която гласи, че не трябва да използвате Google AdWords реклама поради следните причини:

1. Плащате за кликвания.
2. Трудно е да се конкурирате с големите компании.
3. Имате ограничен брой знаци.
4. Грешките могат да ви струват скъпо.
5. Не пасва на вашата сфера на дейност.

Ще ви обясня защо тази статия е напълно неточна и как можете да развиете бизнеса си незабавно чрез AdWords. Агенцията ни управлява множество кампании, така че имаме богат опит, когато става въпрос за реклами от типа плащане на клик (pay-per-click).

1. Плащате за качествени и стратегически кликвания.

С PPC рекламата вие плащате само за ключовите думи, за които стратегически наддавате и искате да се показвате. Например, ако сте водопроводчик и искате да генерирате нови потенциални клиенти за "водопроводчици в близост до мен", можете да наддавате само за тези ключови думи и ще бъдете таксувани само, когато някой кликне върху вашата реклама и посети сайта ви.

Според доклада за икономическото въздействие на Google, фирмите имат средни приходи от $ 2 на всеки $ 1, който харчат за AdWords.

Можете ли да се сетите за друга форма на реклама, в която намерението за покупка е по-високо? Вашият потенциален клиент буквално пише и въвежда това, което иска и търси в Google, а рекламата Ви ще се покаже само въз основа на ключовите думи, които избирате и ще бъдете таксувани единствено, когато някой кликне върху нея.

Ако управлявате добре отчета си за думите за търсене в Google Adwords и добавяте отрицателни ключови думи, можете да генерирате невероятно количество качествен трафик към сайта си.

Уверете се, че оферирате по интелигентен начин, използвайки широко съвпадение, съвпадение по фраза или точно съвпадение, за да имате качествен трафик.

2. Можете да се конкурирате с големи компании.

За разлика от телевизионните реклами през 80-те и 90-те години, когато бизнесът се нуждаеше от значителен бюджет, за да бъде излъчен, можете да започнете да работите с AdWords само за 300 лв. Теоретично, можете да започнете и с по-малък бюджет, но 300лв./месец е минималният, който препоръчваме на нашите клиенти. Причината, поради която препоръчваме този бюджет е, че можем да получим достатъчно кликвания и данни, за да направим промени и подобрения, които да генерират реализации.

Според CLUTCH, 45% от малките предприятия използват PPC реклама. След като започнете да генерирате реализации за бизнеса си, независимо дали става въпрос за покупки при електронна търговия или за запитвания през контактни форми, и се убедите в ефективността на тази форма на реклама, може да увеличите бюджета си.

Ако проследявате правилно реализациите и може да оправдаете възвръщаемостта на инвестицията с показателя ROAS (return on advertising spend или възвращаемост на разходите за реклама), можете да удвоите разходите си за реклама. Това е хубавото на AdWords. Може да проследявате ефективността и след като кампаниите Ви са печеливши, може да инвестирате повече. Ако не виждате резултати, кампанията може да бъде паузирана с едно кликване.

3. Бъдете креативни с ограничен брой знаци.

Хората са обсебени от качествения рейтинг за AdWords. Те мислят, че ако поставят ключовата дума, по която наддават в рекламния текст, техният качествен рейтинг ще се подобри и цената им на клик ще се намали.

Ще ви разкрием една тайна. Ако всички наддават за фразата "агенция за дигитален маркетинг" и я включват в заглавието на рекламата, няма да има нищо, което да отличава вашата реклама от тази на конкуренцията. Не правете копито на рекламата си сходно на всички останали.

4. Грешките могат да ви струват скъпо.

Според главния изпълнителен директор на Disruptive Advertising, 61% от бюджетите на Google AdWords са напълно пропилени. Грешките могат да доведат страхотен успех или пълен провал за вашата AdWords кампания. Същото важи и за всеки компонент на бизнеса. Ако имате лош счетоводител, вашата документация може да се окаже неизправна и да бъдете санкционирани. Ако до сега не сте настройвали кампания в AdWords, ви препоръчваме да го възложите на сертифициран от Google експерт, тъй като това ще ви спести време и пари. Бъдете откровени с управляващия PPC рекламата и го информирайте, че искате да научите тактиките, които използва, така че да можете да направите това сами, ако имате време и сте готови да научите занаята.

По-долу са най-големите грешки, които най-често виждаме при AdWords реклама:

Неправилно офериране, неправилно използване на типовете съвпадение - широко съвпадение, съвпадение по фраза и точно съвпадение
• Не проследявате отчета за думите за търсене и не добавяте отрицателни ключови думи
• Неправилни настройки за проследяване на реализациите, което води до неточности в отчетите и грешни заключения и решения
• Лош рекламен текст
• Насочването по местоположение не е правилно настроено въз основа на бизнес целите
• Неправилното разпределение на бюджета - Бюджетът трябва да бъде по-добре разпределен към най-печелившите звена от бизнеса или областите, в които бизнесът се стреми да расте
• Неправилно офериране за дата / час - за много фирми не е необходимо да наддават в рамките на 1 до 6 часа сутринта.
• Лоша целева страница, при която потребителят е изложен на съдържание, което не е пряко свързано с това, което е видял в рекламния текст

5. Не пасва на вашата сфера на дейност.

Ако не се сещате за термин за търсене, който ще помогне на потребителите да научат повече за вашия бизнес, то тогава Facebook или Instagram може би са по-добър вариант за вас. По-голямата част от фирмите могат да се възползват от предимствата на Google AdWords и да генерират незабавен трафик към техния сайт по подходящи ключови думи.

Ако се извършва правилно, AdWords рекламата може да бъде златна мина за вашия бизнес. Хубавото е, че ако искате да започнете да работите с AdWords, кампанията може да бъде създадена за по-малко от час и може да окаже значително дългосрочно въздействие върху бизнеса ви.

Прочетете още: Външната реклама е ефективна. Защо не я използвате?

( 1 Vote ) 

Нашите услуги

Технологии за външна среда  (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)
Технологии за външна среда (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)

Като агенция за цялостно обслужване, имаме отдел за медиа купуване разбира се, обаче сме и доста съвестни към това коя медия е най-работеща за Клиента. 

Прочети повече...

Външна реклама
Външна реклама

Външната реклама е мощен маркетингов инструмент, който позволява както тактически, така и стратегически носители, с изключителен имиджов ефект. Това са причините, поради които бива широкозастъпена в комуникационните канали на големите компании. Рекламодателите ползват билбордове...

Прочети повече...

International outdoor
International outdoor

Външната реклама е среда, чрез която Клиентът достига до потребителите в движение. Ние я наричаме още  "Третото пространство". Това е времето, което прекарваме извън дома и извън офиса. Всички се придвижваме в градска и извънградска среда, затова рекламата там не може да остане незабелязана и си остава най-прекият път...

Прочети повече...

Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още
Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още

Класическият почин на Негово Величество, Маркетингът чрез Съдържание представлява статии, или видео, което се споделя през социални мрежи или медийни сайтове. 

Прочети повече...

Интернет маркетинг
Интернет маркетинг

Добрите онлайн маркетинг практики в големият океан, наречен Интернет, сега включват оптимизиране на страницата за търсачки (SEO optimization), според променените изисквания на Google, съвместено с Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing) и Маркетинг за брандове чрез социални мрежи. 

Прочети повече...

Мобилни приложения
Мобилни приложения

Вашето мобилно приложение е готово за две седмици.

Мобилните приложения навлязоха внушително в ежедневието на активните хора, като разработчиците дори вече имат съществен опит какво работи и как да бъде представено към крайният клиент. Ако разработите Вашето мобилно приложение...

Прочети повече...

Рекламен труд и творчество
Рекламен труд и творчество

Пишем Вашият слоган, мото, сценарии за рекламни активности, статии, Фейсбук постове, Twitter, LinkedIn или Instagram публикации. Най-вече обаче, ние привеждаме в изпълнение Стратегията за Маркетинг чрез Съдържание – програмираме вашият сайт...

Прочети повече...

Дизайн
Дизайн

Способни сме да чуем клиента, да съзрем неговата мисия, ценности и нужди, и да създадем подходящото изображение или продукт, най-вече защото си обичаме работата, и сме любопитни и смели, що се отнася до това да се опита нещо ново. Изработваме корпоративен дизайн и лого, дизайн на изображения за външна...

Прочети повече...

Зелен маркетинг и зелена външна реклама
Зелен маркетинг и зелена външна реклама

В случай, че желаете да подчертаете устойчивостта на Вашият продукт/услуга или на ресурса, който влагате в него, Зеленият маркетинг е начинът, по който да се повиши разпознаваемостта на бранда...

Прочети повече...

Дигитални билбордове
Дигитални билбордове

Ерата на дигитализация при билбордовете вече достигна и до крайщата на полите на нейно превъзходителство госпожа Европа. В тон с динамичността и движението на дигиталните екрани, осъзнахме, че мултиглаголните конструкции като че ли най-добре пасват към бурното им развитие. И така: Консултираме относно възможности, заснемаме клипове на място за цяла и...

Прочети повече...


Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса
Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса

В зависимост от нуждите на бранда, както и от съответните бюджетни ресурси,  разработваме подробни медиапланове за класически медии като радио, телевизия, преса, външна реклама, списания, специализирани...

Прочети повече...

Изработка на уеб сайтове
Изработка на уеб сайтове

Изработваме уеб сайтове, като внимателно проучваме всички нужди на клиента. Правим независимо проучване за най-добрите практики в областта, след което изготвяме подробен анализ. Вземайки предвид всички фактори, предлагаме детайлен план за новия сайт. Така ние сме по-близо до Вашия Стратегически Уеб...

Прочети повече...

Клиентите за нас

 

"Фирмата спомогна за популяризирането на международните ни изложения за селско стопанство, вино, храни и оборудване „ Агра 2017“ и „Винария 2017“. Спечели доверието ни със своя професионализъм и коректност. Отличните ни впечатления са на база на добре квалифициран и отзивчив екип, бързи реакции и много добре поддържани рекламни съоръжения на ключови локации по Републиканската пътна мрежа."

Цветомир Гергов
Президент
"Международен панаир Пловдив" АД

 

"Кооперативността и коректността на екипа им ни мотивират да ги препоръчаме на всички професионалисти в областта на корпоративния маркетинг и комуникации. ...тяхната подкрепа и сътрудничество доведоха до постигане на нашите търговски цели - своевременна реализация на продажбите. Корпоративният ни анализ показа, че по време на кампанията за продажба на жилищни имоти, най-ефективна е била рекламата ни реализирана с помощта на "Pandavision". Това е най-добрата инвестиция в реклама, която проведохме през този бизнес цикъл. ...инвестиционният ни проект бе реализиран на 100%, като спестихме над 40% разходи за комисионни плащания, заради директните клиенти, привлечени от билборд тип Пиза на агенцията."

Илия Комитов
Директор Корпоративен Маркетинг
"ФеърПлей Интернешънъл" АД

 

"Опитът им в сферата на Интернет Маркетинга ни помогна с креативни идеи и оригинален начин за комуникиране на бранда. В подкрепа на всичко казано, представяме статистически данни от кампанията "Код Оранжево", постигнати само за две седмици:

- Увеличаване на харесванията на Facebook страницата ни с 129.94%;
- Интеракции - 51 433 броя;

- Влизания в сайта www.lafka.bg от Google банери - 24 589 броя;"

Милена Шаркова
Маркетинг Мениджър
"Табак Маркет" АД

Не пропускайте новините от нас

За контакт

Пандавижън ООД

Адрес:
София
ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Е-мейл: office@pandavision.eu

Телефон: +359 2 44 44 197; +359 2 44 44 198

Мобилен: /+359/ 0 8888 64 634; 0883 331 883

 
Невалидна форма
Sent successfully!

ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Телефон: (+359) 02 44 44 197; 02 44 44 198
Мобилен: 0 8888 64 634; 0883 331 883

office@pandavision.eu

panda karta

Loading...