TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Външна реклама

Интернет реклама

International Outdoor and Web

Не само Аутдор или Интернет маркетинг...

 

Pandavision™ е нов вид Маркетингова агенция, която съчетава Интернет, Мобилен и (:не:)традиционен маркетинг. Изготвяме цялостна стратегия, криейтив и изпълнение, в зависимост от целите на Клиента. Маркетинговите канали, в които най-много вярваме са Интернет (92% от населението го ползва), и Външната реклама по очевидни причини - тя ни посреща излезем ли от нашият дом. Планираме кампании Външна реклама за цялата страна. Използваме както собствена мрежа Билбордове и Мегабордове, така и работим с всякакъв тип рекламни позиции за аутдор. Предприехме, обаче, и следващата стъпка - съчетахме Дигиталните технологии със Външната реклама във впечатляващо Digital Outdoor портфолио. Така интеракцията между Вашия клиент и посланието на Вашия бранд започва на улицата или в автобуса, но мигновено се пренася в Интернет. 

Вече стана съвсем ясно, че традиционните медийни канали следва да се съчетават с интернет и мобилен маркетинг.  Вместо конвенционално продуктово позициониране, се набляга на „преживяването" на клиента с продукта/услугата.  Също така Вашият клиент може да бъде „пресрещнат", вместо прекъснат, на всяко едно място – буквално.  Следователно основната цел е създаването на здрава връзка между бранда и неговият потребител, основана на доверие, и дори вдъхновяваща емоция, в зависимост от точките на комуникация (touchpoints) с потребителя.

Поради тези и други нови параметри, ние, от Pandavision™, се превръщаме в изследователи и търсим най-подходящия набор от послания и канали за Вас. Практикуваме както многоканален маркетинг (multichannel marketing), така и традиционен, с едничката цел да се изработи индивидуално решение за маркетинговането на Вашият продукт или услуга.

Прочети повече ..

Нашите клиенти

Domaine Boyar
Domaine Boyar

domaineboyar.com

“Домейн Бойар” - частна винарска компания, производител и износител на българско вино.

Pamporovo
Pamporovo

www.pamporovo.me

Пампорово АД  - ски зона в курортен комплекс Пампорово, Orlovetz Hotel, хотел Перелик.

Efbet
Efbet

www.efbet.com

Efbet - верига казина и спортни барове в София.

Edlanta
Edlanta

www.edlanta.com

EDLANTA е консултантска фирма, в областта на образованието и езиковото обучение в чужбина.

Tesy
Tesy

www.tesy.com

Производство на отоплителни уреди, бойлери, слънчеви колектори, соларни системи и други!

Светлина
Светлина

www.svetlina.net

Частни детска ясла, детска градина и училище „Светлина”.

Килъри
Килъри

www.kilari.bg

Професионален отряд за борба с вредителите.

Фарос
Фарос

www.pharos.bg

Фарос - първата и най-голяма верига училища за чужди езици.

Хотел ВЕГА
Хотел ВЕГА

www.hotelvegasofia.bg

Хотел ВЕГА София - елегантен стил и луксозен интериор.

fairplay
fairplay

www.fpi.bg

ФеърПлей Интернешънъл АД - строителство и управление на жилищни сгради и комплекси.

Miroglio
Miroglio

www.emiroglio-wine.com

Miroglio - италиански винопроизодител в България.

Integral
Integral

www.integral.bg

Интеграл - консултант за образование в чужбина!

Bononia Estate Winery & Vineyards
Bononia Estate Winery & Vineyards

www.bononiaestate.com

Вината на Бонония Естейт имат две отличителни xарактеристики, които ги обединяват деликатността, заедно с ненатрапчивите дискретни аромати и разпознаваемият сортов xарактер.

Vodka Savoy
Vodka Savoy

www.savoy.bg

Марката Savoy, като спиртна напитка е създадена в началото на 20-ти век в Холандия от холандската компания U.T.O. Nederland B.V. 

Lafka
Lafka

www.lafka.bg

Lafka предлага богат асортимент от продукти от първа необходимост по всяко време на деня. Киоските са удобно локализирани, за да са винаги „на пътя“ на клиентите.

Хотел Хемус София
Хотел Хемус София

www.hemushotels.com

Хотел Хемус София се намира в широкия център на София и предоставя за гостите си услугите, които се изискват за категорията на стандартен тризвезден хотел.

Международен панаир Пловдив
Международен панаир Пловдив

www.fair.bg

Международен панаир Пловдив АД е международно, интелектуално, търговско и инвестиционно средище, контактна зона между Изтока и Запада.

La Skara
La Skara

www.la-skara.com

Заведение, водено от идеята за здравословния начин на хранене, а именно меса и зеленчуци необработени с химикали и консерванти.

Френско училище и детска градина „Виктор Юго”
Френско училище и детска градина „Виктор Юго”

www.vhugo.org

Френският лицей „Виктор Юго” е част от най-голямата и най-престижната мрежа от международни училища в света.

Astral Holidays
Astral Holidays

www.astralholidays.bg

Водещ туроператор в България с мрежа от 19 офиса в страната и екип от над 200 квалифицирани специалисти.

Училища Максимум
Училища Максимум

www.maximumbg.com

Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.

Sergent Major Bulgaria
Sergent Major Bulgaria

facebook.com/Sergent-Major-Bulgaria

Oблекла и аксесоари за бебета и деца на възраст между 0 месеца и 11 години. Френски чар, безупречен вид и определено различен, това е мисията на Sergent Major.

Ортопедична болница „ВИТОША“
Ортопедична болница „ВИТОША“

www.vitosha-hospital.com

Болница „Витоша“ е специализирана ортопедична болница с 15 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология.

Desizo Monni
Desizo Monni

www.desizomonni.com

Desizo Monni облича мъжа с въображение и неповторима елегантност. Марката създава за своите клиенти колекции, носещи истинската стойност на “Произведено в Италия”.

Портфолио

5 често срещани рекламни грешки, които правят стартиращите фирми

Юли 01, 2018

Рекламните грешки са често срещано явление независимо дали при новосъздадените или най-големите мултинационални корпорации. Представяме ви 5 такива, които трябва да избегнете, за да създадете наистина успешна рекламна кампания.

Рекламните грешки са често срещано явление независимо дали при новосъздадените или най-големите мултинационални корпорации. Въпреки че някои грешки могат да бъдат приписани на лош късмет или нерешителност, други се свеждат до проста липса на проучване и подготовка. Като собственик на малък бизнес, може да не разполагате с бюджета и ресурсите на компания от Fortune 500, но това не означава, че не можете да планирате внимателно рекламната си стратегия. Ето 5 грешки, които трябва да избегнете, за да създадете наистина успешна рекламна кампания:

1. Нямате стабилен бизнес и/или маркетингов план

Това е една от най-големите грешки, които можете да направите. Ако нямате ясна представа за своя бизнес модел и как искате да продавате, тогава как някой ще знае на какво да откликне? Да, може да имате нещо грубо написано на лист хартия, някъде там. И може би, в ума си знаете къде искате да отидете и как искате да стигнете до там. Но това не е достатъчно.

Седнете и отделете няколко часа, или дори дни, за да разберете в детайли всички характеристики на вашата дейност и вашия бизнес. Какви са потенциалните пречки? Какви цели искате да постигнете и кога очаквате да генерирате печалба? Това не само ще ви помогне да формулирате маркетингов план, но и ще бъде от жизненоважно значение за привличането на нови инвестиционни възможности. Просто гледайте няколко епизода на Shark Tank и вижте колко бързо предприемачите без бизнес план, биват измествани встрани.

2. Посланието е изцяло за вашата фирма, дейност, продукт…

Не е изненадващо, че може би сте направили тази грешка. В края на краищата повечето собственици на малки фирми са влели кръв, пот и сълзи в стартиращия им бизнес и се гордеят с това. Сега, те искат да кажат на света колко страхотен е този нов продукт или услуга. Но това е огромна грешка.

Повечето потребители не се интересуват от това колко е добър продукта или от невероятната нова услуга, която даден бизнес предлага. Никой не очаква с нетърпение следващото продажбено послание и със сигурност няма да се впечатли от това, че казвате, че сте различни. Всичко, което искат да знаят, е какво ще получат те. Как това ще им спести време или пари? Как ще подобри живота им? Как могат в замяна на малко пари да получат огромно удовлетворение. Направете посланието си за тях. Използвайте “вие” и “вашите” в съобщението си. Съсредоточете се върху техните нужди и те ще си купят, ако имате правилния подход.

3. Бизнесът не е подготвен за клиентите

Ето го и проблема на съчетанието от страхотен продукт и чудесна реклама - свръх поръчки. Двете заедно работят толкова добре, че може изцяло да изненадат малкия бизнес, като го претоварят с поръчки, а в резултат, това да доведе до ужасно първо впечатление за клиента. Изведнъж, вашият страхотен продукт е опетнен от счупен уебсайт, поръчки, които се изпълняват месеци и лошо обслужване на клиентите, поради недостиг на време.

Не искате да бъдете жертва на собствения си успех. Така че стартирайте внимателно и се уверете, че сте напълно подготвени за наплива от новия ви бизнес. Тествайте, тествайте и тествайте отново. Опитайте се да сринете уебсайта си (и се уверете, че имате напълно функциониращ сайт за оналйн продажби, готов за работа). Проверете всичко възможно и се подгответе преди да стартирате по-голяма рекламна кампания. Ако не го направите, можете да получите стотици отрицателни отзиви от клиенти, които никога няма да се върнат при вас.

4. Не сте определили целевата си аудитория

Може би мислите, че всеки може да използва вашия продукт или услуга, но реклама насочена към всички не рекламира на никого. Пълна загуба на време и пари е да стартирате рекламна кампания към широка аудитория. Представете си риболовен екипаж, който хвърля мрежите си в някоя случайна част от океана. Ще получат ли това, което искат? Ще хванат ли дори нещо, което може да се продаде на пазара? Може би ще имат голям улов, но само малка част от него ще им бъде от полза.

Същото се отнася и за вашия маркетинг. Трябва да знаете към кой да го насочите. Това означава да анализирате демографските данни, да използвате фокус групи, от които да получите обратна връзка за продукта или услугата, които продавате и да подобрите тези резултати. Повярвайте ни, искате да знаете пола, възрастта, професията, хобитата и доходите на хората, които най-вероятно ще купуват от вас. След като генерирате продажби от тази по-малка аудитория, мълвата ще се разпространи и можете да разширите мрежата… малко по малко.

5. Пренебрегвате конкурентите си

Вероятно вашият бизнес не е уникален. Да, може би сте добавили някаква уникална характеристика към вашия продукт или услуга, но като цяло навярно ще се изправите срещу много други компании, които предлагат подобни на вашите продукти или услуги. И ако не знаете и не предвиждате това, без съмнение ще се загубите в хаоса.

Прегледайте всичко, което правят най-преките ви конкуренти. Погледнете рекламите и социалните кампании, които създават фирмите във вашата индустрия. Какво обещават? Кой таргетират? Има ли нещо, с което можете да бъдете по-добри? Dollar Shave Club не беше нищо ново… компания, която продава самобръсначки на пазар, на който доминират големи марки с отлични рекламни кампании. Но Dollar Shave Club създаде реклама толкова възмутителна, честна и забавна, че стана вайръл и пожъна успех само за един ден. Ако се бяха опитали да продават продукта си по същия начин, както Schick и Gillette, щяха да потънат в неизвестност.

Вместо това, те преуспяват.

Покажете своята уникалност. Разграничете себе си. Ако не изглежда като реклама за вашата индустрия, поздравления… може би сте достатъчно различни, за да се откроите. И така, научете се от тези пет грешки и стартирайте кампания, която наистина ще има значение за вашия бизнес.

Прочетете още: Instagram стартира нова функция за онлайн пазаруване

( 1 Vote ) 

Нашите услуги

Технологии за външна среда  (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)
Технологии за външна среда (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)

Като агенция за цялостно обслужване, имаме отдел за медиа купуване разбира се, обаче сме и доста съвестни към това коя медия е най-работеща за Клиента. 

Прочети повече...

Външна реклама
Външна реклама

Външната реклама е мощен маркетингов инструмент, който позволява както тактически, така и стратегически носители, с изключителен имиджов ефект. Това са причините, поради които бива широкозастъпена в комуникационните канали на големите компании. Рекламодателите ползват билбордове...

Прочети повече...

International outdoor
International outdoor

Външната реклама е среда, чрез която Клиентът достига до потребителите в движение. Ние я наричаме още  "Третото пространство". Това е времето, което прекарваме извън дома и извън офиса. Всички се придвижваме в градска и извънградска среда, затова рекламата там не може да остане незабелязана и си остава най-прекият път...

Прочети повече...

Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още
Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още

Класическият почин на Негово Величество, Маркетингът чрез Съдържание представлява статии, или видео, което се споделя през социални мрежи или медийни сайтове. 

Прочети повече...

Интернет маркетинг
Интернет маркетинг

Добрите онлайн маркетинг практики в големият океан, наречен Интернет, сега включват оптимизиране на страницата за търсачки (SEO optimization), според променените изисквания на Google, съвместено с Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing) и Маркетинг за брандове чрез социални мрежи. 

Прочети повече...

Мобилни приложения
Мобилни приложения

Вашето мобилно приложение е готово за две седмици.

Мобилните приложения навлязоха внушително в ежедневието на активните хора, като разработчиците дори вече имат съществен опит какво работи и как да бъде представено към крайният клиент. Ако разработите Вашето мобилно приложение...

Прочети повече...

Рекламен труд и творчество
Рекламен труд и творчество

Пишем Вашият слоган, мото, сценарии за рекламни активности, статии, Фейсбук постове, Twitter, LinkedIn или Instagram публикации. Най-вече обаче, ние привеждаме в изпълнение Стратегията за Маркетинг чрез Съдържание – програмираме вашият сайт...

Прочети повече...

Дизайн
Дизайн

Способни сме да чуем клиента, да съзрем неговата мисия, ценности и нужди, и да създадем подходящото изображение или продукт, най-вече защото си обичаме работата, и сме любопитни и смели, що се отнася до това да се опита нещо ново. Изработваме корпоративен дизайн и лого, дизайн на изображения за външна...

Прочети повече...

Зелен маркетинг и зелена външна реклама
Зелен маркетинг и зелена външна реклама

В случай, че желаете да подчертаете устойчивостта на Вашият продукт/услуга или на ресурса, който влагате в него, Зеленият маркетинг е начинът, по който да се повиши разпознаваемостта на бранда...

Прочети повече...

Дигитални билбордове
Дигитални билбордове

Ерата на дигитализация при билбордовете вече достигна и до крайщата на полите на нейно превъзходителство госпожа Европа. В тон с динамичността и движението на дигиталните екрани, осъзнахме, че мултиглаголните конструкции като че ли най-добре пасват към бурното им развитие. И така: Консултираме относно възможности, заснемаме клипове на място за цяла и...

Прочети повече...


Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса
Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса

В зависимост от нуждите на бранда, както и от съответните бюджетни ресурси,  разработваме подробни медиапланове за класически медии като радио, телевизия, преса, външна реклама, списания, специализирани...

Прочети повече...

Изработка на уеб сайтове
Изработка на уеб сайтове

Изработваме уеб сайтове, като внимателно проучваме всички нужди на клиента. Правим независимо проучване за най-добрите практики в областта, след което изготвяме подробен анализ. Вземайки предвид всички фактори, предлагаме детайлен план за новия сайт. Така ние сме по-близо до Вашия Стратегически Уеб...

Прочети повече...

Клиентите за нас

 

"Фирмата спомогна за популяризирането на международните ни изложения за селско стопанство, вино, храни и оборудване „ Агра 2017“ и „Винария 2017“. Спечели доверието ни със своя професионализъм и коректност. Отличните ни впечатления са на база на добре квалифициран и отзивчив екип, бързи реакции и много добре поддържани рекламни съоръжения на ключови локации по Републиканската пътна мрежа."

Цветомир Гергов
Президент
"Международен панаир Пловдив" АД

 

"Кооперативността и коректността на екипа им ни мотивират да ги препоръчаме на всички професионалисти в областта на корпоративния маркетинг и комуникации. ...тяхната подкрепа и сътрудничество доведоха до постигане на нашите търговски цели - своевременна реализация на продажбите. Корпоративният ни анализ показа, че по време на кампанията за продажба на жилищни имоти, най-ефективна е била рекламата ни реализирана с помощта на "Pandavision". Това е най-добрата инвестиция в реклама, която проведохме през този бизнес цикъл. ...инвестиционният ни проект бе реализиран на 100%, като спестихме над 40% разходи за комисионни плащания, заради директните клиенти, привлечени от билборд тип Пиза на агенцията."

Илия Комитов
Директор Корпоративен Маркетинг
"ФеърПлей Интернешънъл" АД

 

"Опитът им в сферата на Интернет Маркетинга ни помогна с креативни идеи и оригинален начин за комуникиране на бранда. В подкрепа на всичко казано, представяме статистически данни от кампанията "Код Оранжево", постигнати само за две седмици:

- Увеличаване на харесванията на Facebook страницата ни с 129.94%;
- Интеракции - 51 433 броя;

- Влизания в сайта www.lafka.bg от Google банери - 24 589 броя;"

Милена Шаркова
Маркетинг Мениджър
"Табак Маркет" АД

Не пропускайте новините от нас

За контакт

Пандавижън ООД

Адрес:
София
ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Е-мейл: office@pandavision.eu

Телефон: +359 2 44 44 197; +359 2 44 44 198

Мобилен: /+359/ 0 8888 64 634; 0883 331 883

 
Невалидна форма
Sent successfully!

ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Телефон: (+359) 02 44 44 197; 02 44 44 198
Мобилен: 0 8888 64 634; 0883 331 883

office@pandavision.eu

panda karta

Loading...