TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Външна реклама

Интернет реклама

International Outdoor and Web

Не само Аутдор или Интернет маркетинг...

 

Pandavision™ е нов вид Маркетингова агенция, която съчетава Интернет, Мобилен и (:не:)традиционен маркетинг. Изготвяме цялостна стратегия, криейтив и изпълнение, в зависимост от целите на Клиента. Маркетинговите канали, в които най-много вярваме са Интернет (92% от населението го ползва), и Външната реклама по очевидни причини - тя ни посреща излезем ли от нашият дом. Планираме кампании Външна реклама за цялата страна. Използваме както собствена мрежа Билбордове и Мегабордове, така и работим с всякакъв тип рекламни позиции за аутдор. Предприехме, обаче, и следващата стъпка - съчетахме Дигиталните технологии със Външната реклама във впечатляващо Digital Outdoor портфолио. Така интеракцията между Вашия клиент и посланието на Вашия бранд започва на улицата или в автобуса, но мигновено се пренася в Интернет. 

Вече стана съвсем ясно, че традиционните медийни канали следва да се съчетават с интернет и мобилен маркетинг.  Вместо конвенционално продуктово позициониране, се набляга на „преживяването" на клиента с продукта/услугата.  Също така Вашият клиент може да бъде „пресрещнат", вместо прекъснат, на всяко едно място – буквално.  Следователно основната цел е създаването на здрава връзка между бранда и неговият потребител, основана на доверие, и дори вдъхновяваща емоция, в зависимост от точките на комуникация (touchpoints) с потребителя.

Поради тези и други нови параметри, ние, от Pandavision™, се превръщаме в изследователи и търсим най-подходящия набор от послания и канали за Вас. Практикуваме както многоканален маркетинг (multichannel marketing), така и традиционен, с едничката цел да се изработи индивидуално решение за маркетинговането на Вашият продукт или услуга.

Прочети повече ..

Нашите клиенти

Domaine Boyar
Domaine Boyar

domaineboyar.com

“Домейн Бойар” - частна винарска компания, производител и износител на българско вино.

Pamporovo
Pamporovo

www.pamporovo.me

Пампорово АД  - ски зона в курортен комплекс Пампорово, Orlovetz Hotel, хотел Перелик.

Efbet
Efbet

www.efbet.com

Efbet - верига казина и спортни барове в София.

Edlanta
Edlanta

www.edlanta.com

EDLANTA е консултантска фирма, в областта на образованието и езиковото обучение в чужбина.

Tesy
Tesy

www.tesy.com

Производство на отоплителни уреди, бойлери, слънчеви колектори, соларни системи и други!

Светлина
Светлина

www.svetlina.net

Частни детска ясла, детска градина и училище „Светлина”.

Килъри
Килъри

www.kilari.bg

Професионален отряд за борба с вредителите.

Фарос
Фарос

www.pharos.bg

Фарос - първата и най-голяма верига училища за чужди езици.

Хотел ВЕГА
Хотел ВЕГА

www.hotelvegasofia.bg

Хотел ВЕГА София - елегантен стил и луксозен интериор.

fairplay
fairplay

www.fpi.bg

ФеърПлей Интернешънъл АД - строителство и управление на жилищни сгради и комплекси.

Miroglio
Miroglio

www.emiroglio-wine.com

Miroglio - италиански винопроизодител в България.

Integral
Integral

www.integral.bg

Интеграл - консултант за образование в чужбина!

Bononia Estate Winery & Vineyards
Bononia Estate Winery & Vineyards

www.bononiaestate.com

Вината на Бонония Естейт имат две отличителни xарактеристики, които ги обединяват деликатността, заедно с ненатрапчивите дискретни аромати и разпознаваемият сортов xарактер.

Vodka Savoy
Vodka Savoy

www.savoy.bg

Марката Savoy, като спиртна напитка е създадена в началото на 20-ти век в Холандия от холандската компания U.T.O. Nederland B.V. 

Lafka
Lafka

www.lafka.bg

Lafka предлага богат асортимент от продукти от първа необходимост по всяко време на деня. Киоските са удобно локализирани, за да са винаги „на пътя“ на клиентите.

Хотел Хемус София
Хотел Хемус София

www.hemushotels.com

Хотел Хемус София се намира в широкия център на София и предоставя за гостите си услугите, които се изискват за категорията на стандартен тризвезден хотел.

Международен панаир Пловдив
Международен панаир Пловдив

www.fair.bg

Международен панаир Пловдив АД е международно, интелектуално, търговско и инвестиционно средище, контактна зона между Изтока и Запада.

La Skara
La Skara

www.la-skara.com

Заведение, водено от идеята за здравословния начин на хранене, а именно меса и зеленчуци необработени с химикали и консерванти.

Френско училище и детска градина „Виктор Юго”
Френско училище и детска градина „Виктор Юго”

www.vhugo.org

Френският лицей „Виктор Юго” е част от най-голямата и най-престижната мрежа от международни училища в света.

Astral Holidays
Astral Holidays

www.astralholidays.bg

Водещ туроператор в България с мрежа от 19 офиса в страната и екип от над 200 квалифицирани специалисти.

Училища Максимум
Училища Максимум

www.maximumbg.com

Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.

Sergent Major Bulgaria
Sergent Major Bulgaria

facebook.com/Sergent-Major-Bulgaria

Oблекла и аксесоари за бебета и деца на възраст между 0 месеца и 11 години. Френски чар, безупречен вид и определено различен, това е мисията на Sergent Major.

Ортопедична болница „ВИТОША“
Ортопедична болница „ВИТОША“

www.vitosha-hospital.com

Болница „Витоша“ е специализирана ортопедична болница с 15 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология.

Desizo Monni
Desizo Monni

www.desizomonni.com

Desizo Monni облича мъжа с въображение и неповторима елегантност. Марката създава за своите клиенти колекции, носещи истинската стойност на “Произведено в Италия”.

Портфолио

Как да използваме социалните медии за увеличаване на продажбите и подобряване на SEO оптимизацията

Юли 01, 2018

Всеки от нас използва някаква социална мрежа, затова не е изненадващо, че те могат да имат ефект както върху продажбите на нашия бизнес, така и върху SEO оптимизацията на сайта ни.

Всеки от нас използва някаква социална мрежа, затова не е изненадващо, че те могат да имат ефект както върху продажбите на нашия бизнес, така и върху SEO оптимизацията на сайта ни. Използвайки правилните стратегии можем да увеличим не само генерираната печалба и да разширим бизнеса си, но и да подобрим авторитета на домейна (Domain Authority) и класирането на сайта в търсачките. Успехът в социалните медии се уповава на видимото присъствие на марката и висококачественото съдържание. Ето и някои идеи, с които да започнете:

Използвайте правилната платформа

Вероятно не всяка социална мрежа е подходяща за вашия бизнес. Някои от тях биха били по-полезни за малките предприятия и продажби на лайфстайл продукти например, докато други са по-подходящи за B2B компаниите и професионалните услуги. Социалните медии могат да направят чудеса за SEO-то и продажбите ви, но само ако сте на правилното място. Помислете къде вашата целева аудитория обича да прекарва времето си и се концентрирайте върху тази платформа.

Изградете и развийте своята общност

Броят последователи и връзки на вашия бизнес имат значително влияние върху класирането ви. Само се замислете – една компания с 50 последователи получава много по-малко ангажираност и авторитет, отколкото тези с над един милион. И не е толкова лесно, колкото си мислите, не може просто да купите няколко хиляди последователи, Google отчита качеството на аудиторията ви.

Вместо това трябва да развиете органично вашата общност. Това е бавен процес, но е ефективен, ако сте постоянни в стратегията и публикациите си. От публикуването на уникално, интересно и полезно съдържание, до комуникация с клиентите - има много мерки, които можете да предприемете, за да привлечете повече последователи.

Вашата общност обаче не се ограничава само до последователите. Ефективното използване на инфлуенсъри в социалните медии може да бъде изключително резултатно. Според проучване, около 40% от потребителите на Twitter са закупили продукт, след като са видели публикация на инфлуенсър за него.

Това е чудесен начин да увеличите продажбите си. Разработете инфлуенсър маркетинг стратегия и наблюдавайте как нараства вашата клиентска база. Можете да опитате различни подходи: включете продукта си в снимки или видеоклипове на инфлуенсъри или ги помолете да публикуват информация за опита им с вашата фирма/продукт. Можете също така да използвате и отзиви или уроци.

Помислите и над това как инфлуенсърите могат да ви предоставят автентични и висококачествени линкове. Като публикувате качествено и добро съдържание в социалните медии може да генерирате споделяния от тях, а също така и евентуални линкове от техните уебсайтове.

Насърчавайте ангажираността и споделянията

Потребителите в социалните мрежи искат да виждат ново съдържание редовно. Ще трябва да създадете редакторски календар, за да отговорите на очакванията им и да се уверите, че публикувате подходящо съдържание. Освен това, така може и да насърчите още сайтове да сложат линк към вашата статия/публикация. А по-големия брой различни външни линкове означава и по-добър авторитет.

Споделянията в социалните мрежи са важни за утвърждаването на вашата марка и съдържание, и могат също така да подобрят авторитета на вашия домейн. Така, колкото повече харесвания и споделяния имат вашите постове, толкова по-добре. Има няколко начина да увеличите броя им - от публикуване на добре подбрано, интересно съдържание до организиране на състезания „харесай и сподели“.

И още нещо - колкото повече хора споделят съдържанието ви, толкова повече нови последователи ще имате и обратното.

Следете разговорите

Социалните медии са чудесен начин да получите представа какво мислят клиентите ви. Може да научите много за вашата марка, конкуренти и индустрия, както и да разберете какъв вид съдържание търсят вашите последователи и да идентифицирате пропуски в контент маркетинг стратегията си.

Ако вашият бизнес се е наложил на пазара, вслушвайки се в клиентите си, или потенциалните такива, може да откриете какви са техните проблеми и да намерите начин да ги решите с вашите продукти. Може дори да получите идея за създаване на нещо изцяло ново, за да отговорите по-добре на техните нужди.

Работете с клиентите си

Работата с клиентите е страхотен начин да увеличите продажбите си чрез социалните медии. Според проучване проведено от Олапич, 70% от американските потребители са по-склонни да закупят продукт, след като са видели положителен отзив или публикация за него от друг клиент.

Всички знаем какъв е процесът на закупуване и той най-често включва сериозно проучване на продукта и отзивите за него. Положителните отзиви от други клиенти могат да помогнат за облекчаване на тревогите и притесненията на потребителите при закупуване на скъп продукт или пък такъв от непознат бранд.

Ако можете да насърчите клиентите си да споделят отзиви, публикации и изображения за вашия продукт, ще имате на разположение арсенал от генерирано от потребителите съдържание. Можете да споделите техните отзиви на вашата страница, а ако сте наистина добри в комуникацията и взаимодействието с аудиторията си, ще си спечелите и т.н. адвокати на бранда.

Инвестирайте в реклама

Ако публикувате много и качествено съдържание и ангажирате своята аудитория, но все още не виждате значително увеличение на последователите си, обмислете използването на платена реклама. Това е добър начин да достигнете до нова аудитория, което може би иначе няма как да направите, а повишената видимост ще бъде огромна помощ и за увеличението на продажбите ви.

Имайте предвид, че различните медии имат различни опции за реклама. В Instagram можете да показвате съдържанието си в Stories, както и в новините на потребителите, докато в LinkedIn можете да изпращате директни съобщения чрез InMail в допълнение на спонсорираните публикации. Платената реклама в социалните медии често е най-добрият начин да популяризирате нов или непознат бизнес.

Заключение

Социалните мрежи ви дават възможност да представите бранда си по начина, по който искате. Те ви позволяват да изобразите визията, ценностите и личността си и ви свързват директно с клиентите ви. Правете го правилно и ще изградите бизнес с доволни и ангажирани клиенти, които харесват не само вашите продукти или услуги, но и вашата марка.

Прочетете още: 5 често срещани рекламни грешки, които правят стартиращите фирми

( 1 Vote ) 

Нашите услуги

Технологии за външна среда  (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)
Технологии за външна среда (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)

Като агенция за цялостно обслужване, имаме отдел за медиа купуване разбира се, обаче сме и доста съвестни към това коя медия е най-работеща за Клиента. 

Прочети повече...

Външна реклама
Външна реклама

Външната реклама е мощен маркетингов инструмент, който позволява както тактически, така и стратегически носители, с изключителен имиджов ефект. Това са причините, поради които бива широкозастъпена в комуникационните канали на големите компании. Рекламодателите ползват билбордове...

Прочети повече...

International outdoor
International outdoor

Външната реклама е среда, чрез която Клиентът достига до потребителите в движение. Ние я наричаме още  "Третото пространство". Това е времето, което прекарваме извън дома и извън офиса. Всички се придвижваме в градска и извънградска среда, затова рекламата там не може да остане незабелязана и си остава най-прекият път...

Прочети повече...

Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още
Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още

Класическият почин на Негово Величество, Маркетингът чрез Съдържание представлява статии, или видео, което се споделя през социални мрежи или медийни сайтове. 

Прочети повече...

Интернет маркетинг
Интернет маркетинг

Добрите онлайн маркетинг практики в големият океан, наречен Интернет, сега включват оптимизиране на страницата за търсачки (SEO optimization), според променените изисквания на Google, съвместено с Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing) и Маркетинг за брандове чрез социални мрежи. 

Прочети повече...

Мобилни приложения
Мобилни приложения

Вашето мобилно приложение е готово за две седмици.

Мобилните приложения навлязоха внушително в ежедневието на активните хора, като разработчиците дори вече имат съществен опит какво работи и как да бъде представено към крайният клиент. Ако разработите Вашето мобилно приложение...

Прочети повече...

Рекламен труд и творчество
Рекламен труд и творчество

Пишем Вашият слоган, мото, сценарии за рекламни активности, статии, Фейсбук постове, Twitter, LinkedIn или Instagram публикации. Най-вече обаче, ние привеждаме в изпълнение Стратегията за Маркетинг чрез Съдържание – програмираме вашият сайт...

Прочети повече...

Дизайн
Дизайн

Способни сме да чуем клиента, да съзрем неговата мисия, ценности и нужди, и да създадем подходящото изображение или продукт, най-вече защото си обичаме работата, и сме любопитни и смели, що се отнася до това да се опита нещо ново. Изработваме корпоративен дизайн и лого, дизайн на изображения за външна...

Прочети повече...

Зелен маркетинг и зелена външна реклама
Зелен маркетинг и зелена външна реклама

В случай, че желаете да подчертаете устойчивостта на Вашият продукт/услуга или на ресурса, който влагате в него, Зеленият маркетинг е начинът, по който да се повиши разпознаваемостта на бранда...

Прочети повече...

Дигитални билбордове
Дигитални билбордове

Ерата на дигитализация при билбордовете вече достигна и до крайщата на полите на нейно превъзходителство госпожа Европа. В тон с динамичността и движението на дигиталните екрани, осъзнахме, че мултиглаголните конструкции като че ли най-добре пасват към бурното им развитие. И така: Консултираме относно възможности, заснемаме клипове на място за цяла и...

Прочети повече...


Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса
Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса

В зависимост от нуждите на бранда, както и от съответните бюджетни ресурси,  разработваме подробни медиапланове за класически медии като радио, телевизия, преса, външна реклама, списания, специализирани...

Прочети повече...

Изработка на уеб сайтове
Изработка на уеб сайтове

Изработваме уеб сайтове, като внимателно проучваме всички нужди на клиента. Правим независимо проучване за най-добрите практики в областта, след което изготвяме подробен анализ. Вземайки предвид всички фактори, предлагаме детайлен план за новия сайт. Така ние сме по-близо до Вашия Стратегически Уеб...

Прочети повече...

Клиентите за нас

 

"Фирмата спомогна за популяризирането на международните ни изложения за селско стопанство, вино, храни и оборудване „ Агра 2017“ и „Винария 2017“. Спечели доверието ни със своя професионализъм и коректност. Отличните ни впечатления са на база на добре квалифициран и отзивчив екип, бързи реакции и много добре поддържани рекламни съоръжения на ключови локации по Републиканската пътна мрежа."

Цветомир Гергов
Президент
"Международен панаир Пловдив" АД

 

"Кооперативността и коректността на екипа им ни мотивират да ги препоръчаме на всички професионалисти в областта на корпоративния маркетинг и комуникации. ...тяхната подкрепа и сътрудничество доведоха до постигане на нашите търговски цели - своевременна реализация на продажбите. Корпоративният ни анализ показа, че по време на кампанията за продажба на жилищни имоти, най-ефективна е била рекламата ни реализирана с помощта на "Pandavision". Това е най-добрата инвестиция в реклама, която проведохме през този бизнес цикъл. ...инвестиционният ни проект бе реализиран на 100%, като спестихме над 40% разходи за комисионни плащания, заради директните клиенти, привлечени от билборд тип Пиза на агенцията."

Илия Комитов
Директор Корпоративен Маркетинг
"ФеърПлей Интернешънъл" АД

 

"Опитът им в сферата на Интернет Маркетинга ни помогна с креативни идеи и оригинален начин за комуникиране на бранда. В подкрепа на всичко казано, представяме статистически данни от кампанията "Код Оранжево", постигнати само за две седмици:

- Увеличаване на харесванията на Facebook страницата ни с 129.94%;
- Интеракции - 51 433 броя;

- Влизания в сайта www.lafka.bg от Google банери - 24 589 броя;"

Милена Шаркова
Маркетинг Мениджър
"Табак Маркет" АД

Не пропускайте новините от нас

За контакт

Пандавижън ООД

Адрес:
София
ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Е-мейл: office@pandavision.eu

Телефон: +359 2 44 44 197; +359 2 44 44 198

Мобилен: /+359/ 0 8888 64 634; 0883 331 883

 
Невалидна форма
Sent successfully!

ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Телефон: (+359) 02 44 44 197; 02 44 44 198
Мобилен: 0 8888 64 634; 0883 331 883

office@pandavision.eu

panda karta

Loading...