TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Външна реклама

Интернет реклама

International Outdoor and Web

Не само Аутдор или Интернет маркетинг...

 

Pandavision™ е нов вид Маркетингова агенция, която съчетава Интернет, Мобилен и (:не:)традиционен маркетинг. Изготвяме цялостна стратегия, криейтив и изпълнение, в зависимост от целите на Клиента. Маркетинговите канали, в които най-много вярваме са Интернет (92% от населението го ползва), и Външната реклама по очевидни причини - тя ни посреща излезем ли от нашият дом. Планираме кампании Външна реклама за цялата страна. Използваме както собствена мрежа Билбордове и Мегабордове, така и работим с всякакъв тип рекламни позиции за аутдор. Предприехме, обаче, и следващата стъпка - съчетахме Дигиталните технологии със Външната реклама във впечатляващо Digital Outdoor портфолио. Така интеракцията между Вашия клиент и посланието на Вашия бранд започва на улицата или в автобуса, но мигновено се пренася в Интернет. 

Вече стана съвсем ясно, че традиционните медийни канали следва да се съчетават с интернет и мобилен маркетинг.  Вместо конвенционално продуктово позициониране, се набляга на „преживяването" на клиента с продукта/услугата.  Също така Вашият клиент може да бъде „пресрещнат", вместо прекъснат, на всяко едно място – буквално.  Следователно основната цел е създаването на здрава връзка между бранда и неговият потребител, основана на доверие, и дори вдъхновяваща емоция, в зависимост от точките на комуникация (touchpoints) с потребителя.

Поради тези и други нови параметри, ние, от Pandavision™, се превръщаме в изследователи и търсим най-подходящия набор от послания и канали за Вас. Практикуваме както многоканален маркетинг (multichannel marketing), така и традиционен, с едничката цел да се изработи индивидуално решение за маркетинговането на Вашият продукт или услуга.

Прочети повече ..

Нашите клиенти

Domaine Boyar
Domaine Boyar

domaineboyar.com

“Домейн Бойар” - частна винарска компания, производител и износител на българско вино.

Pamporovo
Pamporovo

www.pamporovo.me

Пампорово АД  - ски зона в курортен комплекс Пампорово, Orlovetz Hotel, хотел Перелик.

Efbet
Efbet

www.efbet.com

Efbet - верига казина и спортни барове в София.

Edlanta
Edlanta

www.edlanta.com

EDLANTA е консултантска фирма, в областта на образованието и езиковото обучение в чужбина.

Tesy
Tesy

www.tesy.com

Производство на отоплителни уреди, бойлери, слънчеви колектори, соларни системи и други!

Светлина
Светлина

www.svetlina.net

Частни детска ясла, детска градина и училище „Светлина”.

Килъри
Килъри

www.kilari.bg

Професионален отряд за борба с вредителите.

Фарос
Фарос

www.pharos.bg

Фарос - първата и най-голяма верига училища за чужди езици.

Хотел ВЕГА
Хотел ВЕГА

www.hotelvegasofia.bg

Хотел ВЕГА София - елегантен стил и луксозен интериор.

fairplay
fairplay

www.fpi.bg

ФеърПлей Интернешънъл АД - строителство и управление на жилищни сгради и комплекси.

Miroglio
Miroglio

www.emiroglio-wine.com

Miroglio - италиански винопроизодител в България.

Integral
Integral

www.integral.bg

Интеграл - консултант за образование в чужбина!

Bononia Estate Winery & Vineyards
Bononia Estate Winery & Vineyards

www.bononiaestate.com

Вината на Бонония Естейт имат две отличителни xарактеристики, които ги обединяват деликатността, заедно с ненатрапчивите дискретни аромати и разпознаваемият сортов xарактер.

Vodka Savoy
Vodka Savoy

www.savoy.bg

Марката Savoy, като спиртна напитка е създадена в началото на 20-ти век в Холандия от холандската компания U.T.O. Nederland B.V. 

Lafka
Lafka

www.lafka.bg

Lafka предлага богат асортимент от продукти от първа необходимост по всяко време на деня. Киоските са удобно локализирани, за да са винаги „на пътя“ на клиентите.

Хотел Хемус София
Хотел Хемус София

www.hemushotels.com

Хотел Хемус София се намира в широкия център на София и предоставя за гостите си услугите, които се изискват за категорията на стандартен тризвезден хотел.

Международен панаир Пловдив
Международен панаир Пловдив

www.fair.bg

Международен панаир Пловдив АД е международно, интелектуално, търговско и инвестиционно средище, контактна зона между Изтока и Запада.

La Skara
La Skara

www.la-skara.com

Заведение, водено от идеята за здравословния начин на хранене, а именно меса и зеленчуци необработени с химикали и консерванти.

Френско училище и детска градина „Виктор Юго”
Френско училище и детска градина „Виктор Юго”

www.vhugo.org

Френският лицей „Виктор Юго” е част от най-голямата и най-престижната мрежа от международни училища в света.

Astral Holidays
Astral Holidays

www.astralholidays.bg

Водещ туроператор в България с мрежа от 19 офиса в страната и екип от над 200 квалифицирани специалисти.

Училища Максимум
Училища Максимум

www.maximumbg.com

Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.

Sergent Major Bulgaria
Sergent Major Bulgaria

facebook.com/Sergent-Major-Bulgaria

Oблекла и аксесоари за бебета и деца на възраст между 0 месеца и 11 години. Френски чар, безупречен вид и определено различен, това е мисията на Sergent Major.

Ортопедична болница „ВИТОША“
Ортопедична болница „ВИТОША“

www.vitosha-hospital.com

Болница „Витоша“ е специализирана ортопедична болница с 15 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология.

Desizo Monni
Desizo Monni

www.desizomonni.com

Desizo Monni облича мъжа с въображение и неповторима елегантност. Марката създава за своите клиенти колекции, носещи истинската стойност на “Произведено в Италия”.

Портфолио

Външната реклама е ефективна. Защо не я използвате?

Юни 23, 2018

Ако онлайн титаните получават толкова голяма полза от външната реклама, по-малките компании могат да направят същото.

Билбордовете не са само фон при нашите пътувания. Cracker Barrel, популярен американски ресторант в южняшки стил, е усвоил изкуството да привлича клиенти чрез външната реклама.

Cracker Barrel изразходва 49% от общия си рекламен бюджет за външна реклама. Марката предвидливо позиционира своите ресторанти в близост до изходите на населените места и между щатите, за да таргетира пътуващите. А билбордовете привличат уморени пътници не само за топли ястия, но и в магазините и зоните за отдих в ресторантите на Cracker Barrel.

Съчетанието на външната реклама и разположението на ресторантите, заедно с останалата част от маркетинговата стратегия на Cracker Barrel, продължава да работи дори в дигиталната ера. Анализатори от Fairfield Current очакват веригата да постигне годишен ръст от 10,4%. Докато много наблюдатели отхвърлят външната реклама под претекст, че е трудно измерима и излишен разход, Cracker Barrel и други прозорливи марки жънат нечуван успех.

Защо билбордове все още работят.

При такова голямо разнообразие от медии, които марките могат да използват, външната реклама не изплува веднага като най-добрата опция. Онлайн рекламите и имейл кампаниите предлагат много по-добро таргетиране. Телевизионните реклами са по-динамични. Какво притежава външната реклама, което я прави толкова специална?

Хората прекарват толкова много време пред екраните в днешни дни, че рекламите в реалния живот имат повече влияние, отколкото преди. Част от сърфиращите в интернет са станали майстори в игнорирането на изскачащи реклами и банери, но когато видят билборд, пътен знак или друг привличащ погледа обект, те отделят време да го погледнат. За брандовете това е моментът, в който трябва да завладеят минувача.

Според Nielsen, външната реклама е най-ефективната недигитална форма на реклама за генериране на онлайн активност. Cracker Barrel кани хората да отбият, за да си вземат вечеря и те го правят. Други марки пък използват външната реклама, за да насърчават онлайн посещенията, които водят до ангажиране, покупки и лоялност.

Пътят от билборд рекламата до увеличаване на приходите е лесен, но успехът зависи изцяло от дизайна и изпълнението. Марките не само трябва да разширяват присъствието си навън, но и да създават незабравими преживявания, които извличат максимума от рекламните им бюджети. Тези съвети разкриват как да го направите:

 

1. Заемете от други марки и индустрии.

Външната реклама очевидно работи за други марки. Ако те направят нещо правилно, вземете тази идея и я използвайте за бърз път към успешната реклама.

Бившият мениджър за развитие на бизнеса на Instacart пише в Adweek за разочарованието си от намаляващата ефективност на онлайн рекламите им. За решаването на този проблем, той черпи вдъхновение от билбордове и плакати в метрото. Въпреки че се бори с това да измери ефективността от новия за тях рекламен формат, увеличението на потребителите (без други кампании по същото време) само говори за себе си.

Преработете всяко заимствано съдържание, за да отразите позицията на вашата марка. Придържайте се към основните характеристики на бранда и преработете успешните заети елементи така, че да пасват на вашия стил.

2. Създайте хващащи окото и взаимодействащи послания и визии.

Външната реклама съществува в интерактивна среда. Не поставяйте скучни визии. Клиентите няма да дойдат в резултат на тях. Проверете местната общинска наредба за рекламната дейност и след това помислете за находчиви начини да надхвърлите визуалните очаквания на зрителите и да ги накарате да се ангажират с рекламите.

Помислете как марките се открояват на Times Square или в Las Vegas Strip. Интерактивните съоръжения оживяват пред зрителите, движат се и използват хаштагове и камери, за да взаимодействат с публиката. Минувачите си правят селфита с рекламите, защото съоръженията са атракция сами по себе си. Асоциацията за управление на Times Square съобщава, че повече от 355 000 души посещават площада всеки ден, така че рекламодателите имат много възможности да ги заинтригуват.

3. Възползвайте се от времето за пътуване.

Хората прекарват много време пътувайки – за работа или на почивка. Повечето потребители прекарват 70% от своите будни часове далеч от дома. Билбордове, реклами в метрото и други съоръжения, влизат в полезрението на пътниците навсякъде, където отидат.

Investor’s Business Daily съобщава, че най-големите дигитални марки, като Amazon и Netflix, са и едни от най-големите инвеститори в офлайн рекламата. Ако онлайн титаните получават толкова голяма полза от външната реклама, по-малките компании могат да направят същото. Помислете за поведението и навиците на целевата ви аудитория по време на пътуване и оптимизирайте кампанията за външна реклама, за да присъствате там, където са те.

4. Използвайте новите технологии за проследяване при планиране на класическа реклама.

Създайте визия за външна реклама с динамичен текст, интерактивни елементи и специфично за местоположението съдържание, за да получите висока ефективност от този класически формат.

Canva състави списък с гениални реклами на открито, които карат хората да спрат и да се замислят. Economist например, визуализират крушка, която светва, когато хората минават под рекламата. Coca-Cola пък дават ретро нотка на своята, комбинирайки билборд с диспенсър.

Възползвайте се от смартфоните и технологиите за проследяване при всяка възможност. Investor’s Business Daily отбелязва, че Clear Channel използва мобилни данни, за да открие кои телефони (респективно собственици на телефони) виждат техните билбордове. Колкото по-интелигентна е стратегията за проследяване, толкова повече информация ни дава за кампанията и за ефективността й.

Едно от най-добрите неща във външната реклама е, че потребителите подсъзнателно очакват да я видят, дори когато не очакват да я видят на определено място. Бензиностанции с реклами на бензиновите колонки, чела на входа на пътния тунел, реклами в ръкавите, свързващи две метростанции - за креативните брандове възможностите са безкрайни. Маркетолозите, които не използват този вид реклама могат само да загубят.

Прочетете още: 5 причини да продължите да рекламирате във Facebook

( 1 Vote ) 

Нашите услуги

Технологии за външна среда  (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)
Технологии за външна среда (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)

Като агенция за цялостно обслужване, имаме отдел за медиа купуване разбира се, обаче сме и доста съвестни към това коя медия е най-работеща за Клиента. 

Прочети повече...

Външна реклама
Външна реклама

Външната реклама е мощен маркетингов инструмент, който позволява както тактически, така и стратегически носители, с изключителен имиджов ефект. Това са причините, поради които бива широкозастъпена в комуникационните канали на големите компании. Рекламодателите ползват билбордове...

Прочети повече...

International outdoor
International outdoor

Външната реклама е среда, чрез която Клиентът достига до потребителите в движение. Ние я наричаме още  "Третото пространство". Това е времето, което прекарваме извън дома и извън офиса. Всички се придвижваме в градска и извънградска среда, затова рекламата там не може да остане незабелязана и си остава най-прекият път...

Прочети повече...

Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още
Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още

Класическият почин на Негово Величество, Маркетингът чрез Съдържание представлява статии, или видео, което се споделя през социални мрежи или медийни сайтове. 

Прочети повече...

Интернет маркетинг
Интернет маркетинг

Добрите онлайн маркетинг практики в големият океан, наречен Интернет, сега включват оптимизиране на страницата за търсачки (SEO optimization), според променените изисквания на Google, съвместено с Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing) и Маркетинг за брандове чрез социални мрежи. 

Прочети повече...

Мобилни приложения
Мобилни приложения

Вашето мобилно приложение е готово за две седмици.

Мобилните приложения навлязоха внушително в ежедневието на активните хора, като разработчиците дори вече имат съществен опит какво работи и как да бъде представено към крайният клиент. Ако разработите Вашето мобилно приложение...

Прочети повече...

Рекламен труд и творчество
Рекламен труд и творчество

Пишем Вашият слоган, мото, сценарии за рекламни активности, статии, Фейсбук постове, Twitter, LinkedIn или Instagram публикации. Най-вече обаче, ние привеждаме в изпълнение Стратегията за Маркетинг чрез Съдържание – програмираме вашият сайт...

Прочети повече...

Дизайн
Дизайн

Способни сме да чуем клиента, да съзрем неговата мисия, ценности и нужди, и да създадем подходящото изображение или продукт, най-вече защото си обичаме работата, и сме любопитни и смели, що се отнася до това да се опита нещо ново. Изработваме корпоративен дизайн и лого, дизайн на изображения за външна...

Прочети повече...

Зелен маркетинг и зелена външна реклама
Зелен маркетинг и зелена външна реклама

В случай, че желаете да подчертаете устойчивостта на Вашият продукт/услуга или на ресурса, който влагате в него, Зеленият маркетинг е начинът, по който да се повиши разпознаваемостта на бранда...

Прочети повече...

Дигитални билбордове
Дигитални билбордове

Ерата на дигитализация при билбордовете вече достигна и до крайщата на полите на нейно превъзходителство госпожа Европа. В тон с динамичността и движението на дигиталните екрани, осъзнахме, че мултиглаголните конструкции като че ли най-добре пасват към бурното им развитие. И така: Консултираме относно възможности, заснемаме клипове на място за цяла и...

Прочети повече...


Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса
Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса

В зависимост от нуждите на бранда, както и от съответните бюджетни ресурси,  разработваме подробни медиапланове за класически медии като радио, телевизия, преса, външна реклама, списания, специализирани...

Прочети повече...

Изработка на уеб сайтове
Изработка на уеб сайтове

Изработваме уеб сайтове, като внимателно проучваме всички нужди на клиента. Правим независимо проучване за най-добрите практики в областта, след което изготвяме подробен анализ. Вземайки предвид всички фактори, предлагаме детайлен план за новия сайт. Така ние сме по-близо до Вашия Стратегически Уеб...

Прочети повече...

Клиентите за нас

 

"Фирмата спомогна за популяризирането на международните ни изложения за селско стопанство, вино, храни и оборудване „ Агра 2017“ и „Винария 2017“. Спечели доверието ни със своя професионализъм и коректност. Отличните ни впечатления са на база на добре квалифициран и отзивчив екип, бързи реакции и много добре поддържани рекламни съоръжения на ключови локации по Републиканската пътна мрежа."

Цветомир Гергов
Президент
"Международен панаир Пловдив" АД

 

"Кооперативността и коректността на екипа им ни мотивират да ги препоръчаме на всички професионалисти в областта на корпоративния маркетинг и комуникации. ...тяхната подкрепа и сътрудничество доведоха до постигане на нашите търговски цели - своевременна реализация на продажбите. Корпоративният ни анализ показа, че по време на кампанията за продажба на жилищни имоти, най-ефективна е била рекламата ни реализирана с помощта на "Pandavision". Това е най-добрата инвестиция в реклама, която проведохме през този бизнес цикъл. ...инвестиционният ни проект бе реализиран на 100%, като спестихме над 40% разходи за комисионни плащания, заради директните клиенти, привлечени от билборд тип Пиза на агенцията."

Илия Комитов
Директор Корпоративен Маркетинг
"ФеърПлей Интернешънъл" АД

 

"Опитът им в сферата на Интернет Маркетинга ни помогна с креативни идеи и оригинален начин за комуникиране на бранда. В подкрепа на всичко казано, представяме статистически данни от кампанията "Код Оранжево", постигнати само за две седмици:

- Увеличаване на харесванията на Facebook страницата ни с 129.94%;
- Интеракции - 51 433 броя;

- Влизания в сайта www.lafka.bg от Google банери - 24 589 броя;"

Милена Шаркова
Маркетинг Мениджър
"Табак Маркет" АД

Не пропускайте новините от нас

За контакт

Пандавижън ООД

Адрес:
София
ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Е-мейл: office@pandavision.eu

Телефон: +359 2 44 44 197; +359 2 44 44 198

Мобилен: /+359/ 0 8888 64 634; 0883 331 883

 
Невалидна форма
Sent successfully!

ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Телефон: (+359) 02 44 44 197; 02 44 44 198
Мобилен: 0 8888 64 634; 0883 331 883

office@pandavision.eu

panda karta

Loading...