TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Десетте най-дразнещи стереотипа в рекламата

0

Тези 10 стереотипа присъстват в рекламите, които виждаме всеки ден. От мързеливия мъж до заетата майка, от кои най-много ви е писнало?

Тези 10 стереотипа присъстват в рекламите, които виждаме всеки ден. От мързеливия мъж до заетата майка, от кои най-много ви е писнало?

1. Идиотът

Вероятно познавате такъв мъж или жена. Те някак си са успели да стигнат до тук, без да умрат, или да влязат в някакъв ужасен инцидент. Което е изненадващо, като се има предвид, че те не знаят как сами да изпълняват най-простите задачи. Трябва ли потребителите да гледат реклами с такива хора и да си мислят, "да ... съчувствам им, понякога е трудно да си отвориш напитката“.

  реклама
     

2. Заядливата съпруга

„Смени крушката. Изхвърли боклука. Няма да излезеш с тази риза. Не, момчетата не могат да дойдат и да играете покер. Защо не си по-мил с майка ми? По кое време се прибираш?!“ Кара ви да се замислите кога точно любовта на живота му стана проклятието на неговото съществуване? И наистина ли има такава жена?

  реклама
     

3. Мърльото

Ако имаше олимпийско състезание за това да си голям, дебел и невъзпитан мърльо, то този човек щеше да го спечели. Той е направил постоянна вдлъбнатина в дивана, пие като смок и яде като прасе. Кожата му прилича на повърхността на луната. И мирише по-зле от мъртъв скункс в купчина тор. Единственото му предназначение в рекламите е да ви накара да се почувствате по-добре.

   реклама
     

4. Братото

"Пич, ще се напием и ще сваляме много мацки". Защо в почти всяка една реклама на бира има такива мъже? Те живеят за да пускат тъпи лафове, пият бира на екс и говорят такива неща на жените, които биха накарали и Гилбърт Готфрид да се изчерви. Никакъв стил и никакъв шанс да бъде с жената, по която му текат лигите цяла вечер.

   реклама
     

5. Лесно объркващия се

„Чакай, казваш, че мога да взема три броя за цената на два, и да спестя пари? Наистина ли? Как е възможно това?" Този човек, изглежда никога не разбира естеството на невероятните оферти, които му предлагат. Той също така, изпитва голямо затруднение за справяне с трудни задачи, като… отваряне на консерви или миене на прозорци.

   реклама
     

6. Домакинята супермодел

Случва се, разбира се. Но в рекламите, това се случва твърде често. Тези добре изглеждащи жени, носещи оскъдни дрехи и вършещи най-обикновени задължения, са масово използвани в рекламите. Те се събуждат гримирани и изглеждащи перфектно. Пазаруват сякаш се разхождат по подиума. И също така, спортуват много, заради рекламите на тампони.

 

   реклама
     

7. Жизнерадостният говорител

Еха, те наистина обичат работата си. А дали наистина я обичат? Можете да почувствате фалшивата искреност, излизаща от всяка една тяхна пора. Те много обичат да "захаросват" нещата, когато говорят за различните възможности за застраховане, колко пране можете да изперете с една опаковка или колко е бил вкусен бургера.

   реклама
     

8. Ужасният шеф

Ако някъде там има шефове, които са толкова зли, колкото тези, които виждаме в рекламите, трябва да направим всичко възможно, за да се отървем от тях. Никой не може наистина да е толкова лош, нали?

  реклама
     

9. Претоварената майка

Бягайки от задача на задача, с дете в едната ръка, 10 пазарски чанти в другата, докато едновременно с това рита топка, за да помогне на малкия Тими с футболната му практика. Тази жена не е просто многофункционална ... тя жонглира повече от пет професионални циркови акробати наведнъж. И само колко е уморена. Ако имаше някакво облекчение, под формата на чаша кафе или релаксираща вана. О, чакай ... ето го и него.

  реклама
     

10. Непохватният

Тези хора се спъват, разливат всичко, блъскат се и правят невероятни гафове. В сравнение с тях, Мистър Бийн изглежда като Джеймс Бонд. И ги виждаме в рекламите само поради една причина ... за да ни покажат, че дори някой толкова глупав и тромав, колкото тях, може да използва рекламирания продукт.

  реклама

Прочетете още: 16 от най-забавните видео реклами на всички времена

Add comment


( 0 Votes )