TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Първа национална дигитална кампания

0

Няколко иновации се случиха в последния месец по отношение на външната реклама и адресът на техния произход е един и същ – PandaVision International Outdoor and Web. 

Няколко иновации се случиха в последния месец по отношение на външната реклама и адресът на техния произход е един и същ – PandaVision International Outdoor and Web. Обявихме вече в отделна публикация за светлоотразителния винил, който свети целия, когато е осветен от фарове, както и международното развитие на агенцията като доставчик на аутдор. По детски нетърпеливи сме вече да преминем към мараскино черешката на коктейла :) Осъществихме първата национална кампания върху дигитални LED екрани, на брой 33, но на тях не течеше клип както биха очаквали всички. Вместо това ги свързахме с информационната система на Клиента чрез стрийминг през различни интернет протоколи, и като резултат потребителите на казината Efbet можеха да виждат в реално време как се генерират всички видове джакпот в най-близкото до екрана, сиреч потребителя, казино.

 

digital outdoor2   Pandavision blanka horizontal

 

Исторически това е първата подобна кампания не само в нашата татковина, но и в околните държави около нас. Дори всъщност търсейки в Гугъл, не можахме да намерим нещо подобно, но сигурно има и ако на някой му попадне, моля да ни изпрати :)

С тази кампания външната реклама придобива съвсем нов облик. Статичният билборд все още е най-сериозното предизвикателство пред криейтив отделите и така произвежда интересни метафори, алегории и прочие, докато дигиталната среда позволява практически всичко, което е на цифров носител да бъде на показ, като едновременно с това рекламното послание може да бъде подсилено с излъчване в реално време. Външната реклама не изостава от дигитализираните се колеги в медийният микс, двете се съчетават много добре, но специално за София все още покритието от към дигитални устройства е крайно недостатъчно.

Това е една технологична новост, която предоставя поле за неограничени творчески интерпретации. Така например вече външната реклама излиза от границите на традиционния си статичен модел и смесването на офлайн и онлайн канали за комуникация става все по-интегрирано. Това е същински Digital Outdoor, или дигитални технологии във външна среда, нещо на което ние от PandaVision залагаме в стратегически план за нашите Клиенти и особено ни харесва да обсъждаме разнообразни #streetmarketing варианти на кампании.

Единствената по рода си кампания, осъществена за първи път в България, разкрива нови възможности за рекламодателите. Техните услуги и продукти могат да бъдат представени по един жив начин, като дигиталният екран гарантира, че посланието на Клиента ще бъде забелязано.

 

 

Изказваме искрени благодарности към всички колеги по места, технически екипи и координатори, които въпреки повишените технически изисквания както към хардуерната, така и към софтуерната обезпеченост, съдействаха кампанията да се случи.

Прочетете още: 

Светлоотразителен винил - за да те видят по-добре

International outdoor

 

Add comment


( 5 Votes )