TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Външна реклама

Интернет реклама

International Outdoor and Web

Не само Аутдор или Интернет маркетинг...

 

Pandavision™ е нов вид Маркетингова агенция, която съчетава Интернет, Мобилен и (:не:)традиционен маркетинг. Изготвяме цялостна стратегия, криейтив и изпълнение, в зависимост от целите на Клиента. Маркетинговите канали, в които най-много вярваме са Интернет (92% от населението го ползва), и Външната реклама по очевидни причини - тя ни посреща излезем ли от нашият дом. Планираме кампании Външна реклама за цялата страна. Използваме както собствена мрежа Билбордове и Мегабордове, така и работим с всякакъв тип рекламни позиции за аутдор. Предприехме, обаче, и следващата стъпка - съчетахме Дигиталните технологии със Външната реклама във впечатляващо Digital Outdoor портфолио. Така интеракцията между Вашия клиент и посланието на Вашия бранд започва на улицата или в автобуса, но мигновено се пренася в Интернет. 

Вече стана съвсем ясно, че традиционните медийни канали следва да се съчетават с интернет и мобилен маркетинг.  Вместо конвенционално продуктово позициониране, се набляга на „преживяването" на клиента с продукта/услугата.  Също така Вашият клиент може да бъде „пресрещнат", вместо прекъснат, на всяко едно място – буквално.  Следователно основната цел е създаването на здрава връзка между бранда и неговият потребител, основана на доверие, и дори вдъхновяваща емоция, в зависимост от точките на комуникация (touchpoints) с потребителя.

Поради тези и други нови параметри, ние, от Pandavision™, се превръщаме в изследователи и търсим най-подходящия набор от послания и канали за Вас. Практикуваме както многоканален маркетинг (multichannel marketing), така и традиционен, с едничката цел да се изработи индивидуално решение за маркетинговането на Вашият продукт или услуга.

Прочети повече ..

Нашите клиенти

Domaine Boyar
Domaine Boyar

domaineboyar.com

“Домейн Бойар” - частна винарска компания, производител и износител на българско вино.

Pamporovo
Pamporovo

www.pamporovo.me

Пампорово АД  - ски зона в курортен комплекс Пампорово, Orlovetz Hotel, хотел Перелик.

Efbet
Efbet

www.efbet.com

Efbet - верига казина и спортни барове в София.

Wooden Spoon
Wooden Spoon

www.woodenspoon.eu

Wooden Spoon е българска марка за био козметика, вдъхновена от идеята да предложи възможно най-чистата и истинска природна козметична грижа за бебета, деца и възрастни.

ХЕЛИОС ФЕМИЛИ ПРОПЪРТИС
ХЕЛИОС ФЕМИЛИ ПРОПЪРТИС

www.hfp.bg

Нов, модерен и луксозен, жилищен комплекс “HELIOS FAMILY PROPERTIES” е една мечта, която става реалност за всички нас!

Pizza Insomnia
Pizza Insomnia

www.insomnia.bg

Най-доброто решение за лошото студено време... #загрявадушата като топла ласка... В ноемврийска вечер... За гладните през ноща...

pre.B
pre.B

www.woodenspoon.eu

Wooden Spoon е българска марка за био козметика, вдъхновена от идеята да предложи възможно най-чистата и истинска природна козметична грижа за бебета, деца и възрастни.

Хотел “Огняново”
Хотел “Огняново”

www.hfp.bg

Нов, модерен и луксозен, жилищен комплекс “HELIOS FAMILY PROPERTIES” е една мечта, която става реалност за всички нас!

 Top Skills Recruitment
Top Skills Recruitment

www.topskills-bg.com

Top Skills Recruitment е международна агенция за подбор на персонал, която вече няколко години успешно свързва тези, които търсят работа, с тези, които предлагат отлична такава.

Edlanta
Edlanta

www.edlanta.com

EDLANTA е консултантска фирма, в областта на образованието и езиковото обучение в чужбина.

Tesy
Tesy

www.tesy.com

Производство на отоплителни уреди, бойлери, слънчеви колектори, соларни системи и други!

Светлина
Светлина

www.svetlina.net

Частни детска ясла, детска градина и училище „Светлина”.

Sergent Major Bulgaria
Sergent Major Bulgaria

facebook.com/Sergent-Major-Bulgaria

Oблекла и аксесоари за бебета и деца на възраст между 0 месеца и 11 години. Френски чар, безупречен вид и определено различен, това е мисията на Sergent Major.

Ортопедична болница „ВИТОША“
Ортопедична болница „ВИТОША“

www.vitosha-hospital.com

Болница „Витоша“ е специализирана ортопедична болница с 15 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология.

Desizo Monni
Desizo Monni

www.desizomonni.com

Desizo Monni облича мъжа с въображение и неповторима елегантност. Марката създава за своите клиенти колекции, носещи истинската стойност на “Произведено в Италия”.

Френско училище и детска градина „Виктор Юго”
Френско училище и детска градина „Виктор Юго”

www.vhugo.org

Френският лицей „Виктор Юго” е част от най-голямата и най-престижната мрежа от международни училища в света.

Astral Holidays
Astral Holidays

www.astralholidays.bg

Водещ туроператор в България с мрежа от 19 офиса в страната и екип от над 200 квалифицирани специалисти.

Училища Максимум
Училища Максимум

www.maximumbg.com

Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.

Хотел Хемус София
Хотел Хемус София

www.hemushotels.com

Хотел Хемус София се намира в широкия център на София и предоставя за гостите си услугите, които се изискват за категорията на стандартен тризвезден хотел.

Международен панаир Пловдив
Международен панаир Пловдив

www.fair.bg

Международен панаир Пловдив АД е международно, интелектуално, търговско и инвестиционно средище, контактна зона между Изтока и Запада.

La Skara
La Skara

www.la-skara.com

Заведение, водено от идеята за здравословния начин на хранене, а именно меса и зеленчуци необработени с химикали и консерванти.

Bononia Estate Winery & Vineyards
Bononia Estate Winery & Vineyards

www.bononiaestate.com

Вината на Бонония Естейт имат две отличителни xарактеристики, които ги обединяват деликатността, заедно с ненатрапчивите дискретни аромати и разпознаваемият сортов xарактер.

Vodka Savoy
Vodka Savoy

www.savoy.bg

Марката Savoy, като спиртна напитка е създадена в началото на 20-ти век в Холандия от холандската компания U.T.O. Nederland B.V. 

Lafka
Lafka

www.lafka.bg

Lafka предлага богат асортимент от продукти от първа необходимост по всяко време на деня. Киоските са удобно локализирани, за да са винаги „на пътя“ на клиентите.

fairplay
fairplay

www.fpi.bg

ФеърПлей Интернешънъл АД - строителство и управление на жилищни сгради и комплекси.

Miroglio
Miroglio

www.emiroglio-wine.com

Miroglio - италиански винопроизодител в България.

Integral
Integral

www.integral.bg

Интеграл - консултант за образование в чужбина!

Килъри
Килъри

www.kilari.bg

Професионален отряд за борба с вредителите.

Фарос
Фарос

www.pharos.bg

Фарос - първата и най-голяма верига училища за чужди езици.

Хотел ВЕГА
Хотел ВЕГА

www.hotelvegasofia.bg

Хотел ВЕГА София - елегантен стил и луксозен интериор.

Портфолио

9 примера за успешна външна реклама по време на пандемия

Авг 15, 2019

Случващото се в момента в цял свят накара много компании да преосмислят маркетинговите си стратегии.

Случващото се в момента в цял свят накара много компании да преосмислят маркетинговите си стратегии. Някои от тях прекратиха своите рекламни активности, други пренасочиха бюджетите към алтернативни комуникационни канали, а най-бързо и успешно приспособилите се се възползваха от ситуацията и използваха външната реклама за да блеснат.

Ето и 9 примера на едни от най-успешните външни рекламни кампании във времена на пандемия:

1. Twitter

За да напомни и мотивира хората да носят маски, Twitter използва публикации на свои потребители в рекламната визия на билборд кампанията си в няколко града в САЩ.

twitter външна реклама

„Обичам маските, най-накрая мога да си говоря сама на спокойствие“

Докато Twitter е една от основните социални мрежи за разгорещени дебати относно Covid-19, тя прехвърли комуникацията навън и успя да създаде една страхотна рекламна кампания, която ни напомня по забавен начин да бъдем отговорни и да носим маски.

 

2. Paddy Power

Ирландската букмейкър компания Paddy Power използва външната реклама, за да предаде едно малко по-различно съобщение - нека подобрим шансовете на нашата здравна система, като си останем този уикенд у дома. Рекламата е семпла, но ефективна и още по-въздействаща, тъй като идва от бранд, от който обикновено не бихме го очаквали.

Paddy Power OOH 1 външна реклама

"Да подобрим шансовете на здравната система!
Останете в къщи този уикенд."

 

2. Outsmart

През април тази година различни компании за външна реклама в Англия дариха билборд позиции за осъществяването на кампания, изразяваща благодарност към лекарите, пожарникарите и други важни служители на първа линия. За целта бяха използвани трогващи съобщения, които още повече въздействаха на минувачите.

Outsmart външна реклама

„В осем довечера аплодисменти за носещите кроксове, висящи стетоскопи и загрижени за пациентите герои.“

 

4. Emily Snacks

Без да подозират за бъдещата пандемия, през септември 2019г. Emily Snacks започва да планира своята първа билборд кампания, която по план трябва да бъде осъществена лятото на 2020г. И въпреки последващите събития, те решават да изпълнят кампанията си като използват хумор и самоирония във визиите на рекламните носители. Един гениален ход, който ги отличава и за който се говори дори на Маркетинг фестивала през 2020г. Ето това е пример за успешна външна реклама!

Emily Snacks външна реклама

"Нашият първи постер изобщо, видян от бегач и един гълъб.
Типично"

 

5. HUN Wine

Пускането на нов продукт през 2020 г. се оказа не толкова добра идея, особено когато той е предвиден за социални събирания и големи събития като фестивали. Марката HUN Wine, обаче, вече се е ангажирала с представянето на пазара на новото си вино в кенче и съответната рекламна кампания.
Така, вместо да прекрати всички дейности, компанията, подобно на Emily Snacks, решава да се самоиронизира във визиите за билборд реклама. Кампанията гръмва в социланите мрежи и популярността на марката се увеличава многократно.

HUN Wine билборди

„Ние щяхме да имаме парти за откриването ни тук. Но никой на можа да дойде.“

 

6. McDonald’s

McDonald's е една от онези марки, които не е необходимо да поставят логото или името си на рекламата - просто е изключително разпознаваема. Това позволи на веригата за бързо хранене да създаде така наречените „отхапани билбордове“ във Франция.

McDonalds core OOH 1 билборд

 

Интересното е, че McDonalds избра да не включва никакъв контекст или препратка към Covid-19. Причината вероятно се крие в това, че по-рано през годината McDonalds Бразилия отдели златните арки в логото си, представляващо социално дистанциране - решение, което хората не приеха добре.

mcdonalds brazil

 

7. Skoda

С връщането на потребителите от Обединеното кралство в търговските центрове в края на лятото (в съответствие с новите правила за Covid), Skoda реши да стартира кампания на дигитални екрани в моловете, за да популяризира новата си гама от SUV автомобили. От решаващо значение е, че кампанията даде възможност на потребителите да взаимодействат с екрани в търговските центрове без да ги докосват, просто чрез жестове с ръце. По този начин те успяха да разгледат превозните средства и дори да резервират да ги тестват.

 

Дигиталните интетрактивни екрани често се използват за увеличаване на взаимодействието и ангажираността с потребителите. Чрез добавяне на безконтактен елемент, Skoda успя да възстанови връзката с потребителите, като същевременно спази и основните правила за безопасност.

 

8. Bumble

Bumble е още една компания, която използва хумора във външната реклама, за да привлече вниманието на преминаващите хора. Брандът умело се пошегува с трудностите да ходиш по срещи и да си намериш половинка във времена на пандемия. Някои от билбордовете гласяха „Прибавете влюбването в списъка с откачените неща, които се случиха през 2020“ и „Намерете бунтар, който си мие ръцете редовно“. Искрящият жълт цвят на Bumble пък, определено хваща окото, подтиквайки всеки да обърне поглед към забавните надписи!

bumble външна реклама

9. The Guardian

Наскоро The Guardian стартира поразителна билборд кампания в Дъблин и Берлин в опит да привлече повече читатели за Guardian Weekly - международното новинарско списание. Художникът Рафаел Алехандро създаде за The Guardian три сюрреалистични сцени, свързани с трите най-нашумели новини в света в последно време – Covid-19, Доналд Тръмп и околната среда. Визиите включват три фрази „Светът е... объркващ/абсурден/в криза“ точно до заглавието „Намери яснота“.

The guardian външна реклама

„Светът е абсурден. Да намерим яснота.“


Тъй като много хора се чувстват преуморени или объркани по темите, отразени в медиите, кампанията ефективно подчертава целта на The Guardian - да осигури балансирана и доверена журналистика.

Прочетете още: Pepsi обмисля използването на билборди в космоса, за да прожектира логото си сред нощното небе, с помощта на сателити

 

( 0 Votes ) 

Нашите услуги

Технологии за външна среда  (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)
Технологии за външна среда (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)

Като агенция за цялостно обслужване, имаме отдел за медиа купуване разбира се, обаче сме и доста съвестни към това коя медия е най-работеща за Клиента. 

Прочети повече...

Външна реклама
Външна реклама

Външната реклама е мощен маркетингов инструмент, който позволява както тактически, така и стратегически носители, с изключителен имиджов ефект. Това са причините, поради които бива широкозастъпена в комуникационните канали на големите компании. Рекламодателите ползват билбордове...

Прочети повече...

International outdoor
International outdoor

Външната реклама е среда, чрез която Клиентът достига до потребителите в движение. Ние я наричаме още  "Третото пространство". Това е времето, което прекарваме извън дома и извън офиса. Всички се придвижваме в градска и извънградска среда, затова рекламата там не може да остане незабелязана и си остава най-прекият път...

Прочети повече...

Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още
Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още

Класическият почин на Негово Величество, Маркетингът чрез Съдържание представлява статии, или видео, което се споделя през социални мрежи или медийни сайтове. 

Прочети повече...

Интернет маркетинг
Интернет маркетинг

Добрите онлайн маркетинг практики в големият океан, наречен Интернет, сега включват оптимизиране на страницата за търсачки (SEO optimization), според променените изисквания на Google, съвместено с Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing) и Маркетинг за брандове чрез социални мрежи. 

Прочети повече...

Мобилни приложения
Мобилни приложения

Вашето мобилно приложение е готово за две седмици.

Мобилните приложения навлязоха внушително в ежедневието на активните хора, като разработчиците дори вече имат съществен опит какво работи и как да бъде представено към крайният клиент. Ако разработите Вашето мобилно приложение...

Прочети повече...

Рекламен труд и творчество
Рекламен труд и творчество

Пишем Вашият слоган, мото, сценарии за рекламни активности, статии, Фейсбук постове, Twitter, LinkedIn или Instagram публикации. Най-вече обаче, ние привеждаме в изпълнение Стратегията за Маркетинг чрез Съдържание – програмираме вашият сайт...

Прочети повече...

Дизайн
Дизайн

Способни сме да чуем клиента, да съзрем неговата мисия, ценности и нужди, и да създадем подходящото изображение или продукт, най-вече защото си обичаме работата, и сме любопитни и смели, що се отнася до това да се опита нещо ново. Изработваме корпоративен дизайн и лого, дизайн на изображения за външна...

Прочети повече...

Зелен маркетинг и зелена външна реклама
Зелен маркетинг и зелена външна реклама

В случай, че желаете да подчертаете устойчивостта на Вашият продукт/услуга или на ресурса, който влагате в него, Зеленият маркетинг е начинът, по който да се повиши разпознаваемостта на бранда...

Прочети повече...

Дигитални билбордове
Дигитални билбордове

Ерата на дигитализация при билбордовете вече достигна и до крайщата на полите на нейно превъзходителство госпожа Европа. В тон с динамичността и движението на дигиталните екрани, осъзнахме, че мултиглаголните конструкции като че ли най-добре пасват към бурното им развитие. И така: Консултираме относно възможности, заснемаме клипове на място за цяла и...

Прочети повече...


Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса
Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса

В зависимост от нуждите на бранда, както и от съответните бюджетни ресурси,  разработваме подробни медиапланове за класически медии като радио, телевизия, преса, външна реклама, списания, специализирани...

Прочети повече...

Изработка на уеб сайтове
Изработка на уеб сайтове

Изработваме уеб сайтове, като внимателно проучваме всички нужди на клиента. Правим независимо проучване за най-добрите практики в областта, след което изготвяме подробен анализ. Вземайки предвид всички фактори, предлагаме детайлен план за новия сайт. Така ние сме по-близо до Вашия Стратегически Уеб...

Прочети повече...

Клиентите за нас

 

"Фирмата спомогна за популяризирането на международните ни изложения за селско стопанство, вино, храни и оборудване „ Агра 2017“ и „Винария 2017“. Спечели доверието ни със своя професионализъм и коректност. Отличните ни впечатления са на база на добре квалифициран и отзивчив екип, бързи реакции и много добре поддържани рекламни съоръжения на ключови локации по Републиканската пътна мрежа."

Цветомир Гергов
Президент
"Международен панаир Пловдив" АД

 

"Кооперативността и коректността на екипа им ни мотивират да ги препоръчаме на всички професионалисти в областта на корпоративния маркетинг и комуникации. ...тяхната подкрепа и сътрудничество доведоха до постигане на нашите търговски цели - своевременна реализация на продажбите. Корпоративният ни анализ показа, че по време на кампанията за продажба на жилищни имоти, най-ефективна е била рекламата ни реализирана с помощта на "Pandavision". Това е най-добрата инвестиция в реклама, която проведохме през този бизнес цикъл. ...инвестиционният ни проект бе реализиран на 100%, като спестихме над 40% разходи за комисионни плащания, заради директните клиенти, привлечени от билборд тип Пиза на агенцията."

Илия Комитов
Директор Корпоративен Маркетинг
"ФеърПлей Интернешънъл" АД

 

"Опитът им в сферата на Интернет Маркетинга ни помогна с креативни идеи и оригинален начин за комуникиране на бранда. В подкрепа на всичко казано, представяме статистически данни от кампанията "Код Оранжево", постигнати само за две седмици:

- Увеличаване на харесванията на Facebook страницата ни с 129.94%;
- Интеракции - 51 433 броя;

- Влизания в сайта www.lafka.bg от Google банери - 24 589 броя;"

Милена Шаркова
Маркетинг Мениджър
"Табак Маркет" АД

Не пропускайте новините от нас

За контакт

Пандавижън ООД

Адрес:
София
ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Е-мейл: office@pandavision.eu

Телефон: +359 2 44 44 197; +359 2 44 44 198

Мобилен: /+359/ 0 8888 64 634; 0883 331 883

 
Невалидна форма
Sent successfully!

ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Телефон: (+359) 02 44 44 197; 02 44 44 198
Мобилен: 0 8888 64 634; 0883 331 883

office@pandavision.eu

panda karta

Loading...