TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

services diagИзработваме уеб сайтове, като внимателно проучваме всички нужди на клиента. Правим независимо проучване за най-добрите практики в областта, след което изготвяме подробен анализ. Вземайки предвид всички фактори, предлагаме детайлен план за новия сайт. Така ние сме по-близо до Вашия Стратегически Уеб Маркетинг, отколкото до това само да вдигнем един сайт. За да се получи желаният краен продукт, важна стъпка е обсъждането с клиента. Следва остойностяване на приетото между двете страни, офериране и сме готови за старт.

При така наречените „визитни” сайтове, които служат само за представяне на дадена фирма, процеса е сравнително по-бърз.

Работим успоредно с Клиента в зависимост от нуждата или желанието както за уеб дизайн, така и за фунционалности, ПР модули, шрифт, видове визуализации, наличието на Мобилно Приложение (Mobile Application) и прочие. В направата се включва пълнене със съдържание, когато има такова готово, он-пейдж оптимизация (on page SEO) за търсачки, Google Analytics, Google Web Master Tools, Facebook pixel, съвети за съдържание, писане на материали с цел Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing), вграждане на модули за Социални мрежи и други.

Клиентите определено намират за приятен и привлекателен факта, че можем да направим също и Мобилното приложение, маркетинговата стратегия или техният медиа план. По този начин спестяваме огромно количество време и бюджетни средства.

Ако имате въпрос за този продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните ни или използвайте контактната ни форма и чат канала ни.

( 1 Vote )