TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

services diagИзработваме уеб сайтове, като внимателно проучваме всички нужди на клиента. Правим независимо проучване за най-добрите практики в областта, след което изготвяме подробен анализ. Вземайки предвид всички фактори, предлагаме детайлен план за новия сайт. Така ние сме по-близо до Вашия Стратегически Уеб Маркетинг, отколкото до това само да вдигнем един сайт. За да се получи желаният краен продукт, важна стъпка е обсъждането с клиента. Следва остойностяване на приетото между двете страни, офериране и сме готови за старт.

При така наречените „визитни” сайтове, които служат само за представяне на дадена фирма, процеса е сравнително по-бърз.

Работим успоредно с Клиента в зависимост от нуждата или желанието както за уеб дизайн, така и за фунционалности, ПР модули, шрифт, видове визуализации, наличието на Мобилно Приложение (Mobile Application) и прочие. В направата се включва пълнене със съдържание, когато има такова готово, он-пейдж оптимизация (on page SEO) за търсачки, Google Analytics, Google Web Master Tools, Facebook pixel, съвети за съдържание, писане на материали с цел Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing), вграждане на модули за Социални мрежи и други.

Клиентите определено намират за приятен и привлекателен факта, че можем да направим също и Мобилното приложение, маркетинговата стратегия или техният медиа план. По този начин спестяваме огромно количество време и бюджетни средства.

Ако имате въпрос за този продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните ни или използвайте контактната ни форма и чат канала ни.

( 1 Vote ) 

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

media planning strategy thumbВ зависимост от нуждите на бранда, както и от съответните бюджетни ресурси,  разработваме подробни медиа планове за класически медии като радио, телевизия, преса, външна реклама, списания, специализирани издания и други. Работим по определяне на оптималният медиа микс, но също така и по криейтива, дизайна и реализацията на маркетинговото послание, независимо дали ще е принт, клип, представяне или друго. Разполагаме с готовност за заснемане на клипове за ТВ по отношение на целият процес, от идеята през реализацията до мониторингов отчет.  Имаме преференциални условия в много отношения, така че смело попитайте нас дали вашият случай не е именно такъв...

Качествено извършено, медиа планирането постига заложените в него рекламни цели, спестява на клиентите рекламен бюджет, изключително добре оптимизира ефективността на разходите, вложени в реклама и води неизменно до крайната ни цел, а именно - пазарни резултати.

( 1 Vote ) 

international outdoorВъншната реклама е среда, чрез която Клиентът достига до потребителите в движение. Ние я наричаме още  "Третото пространство". Това е времето, което прекарваме извън дома и извън офиса. Всички се придвижваме в градска и извънградска среда, затова рекламата там не може да остане незабелязана и си остава най-прекият път до потребителя.

Агенция PandaVision, като професионалисти в бранша, решихме да разширим това "Трето пространство" и да излезем от границите на България. Независимо дали искате да се насочите към конкретна аудитория, по-голям град или планирате по-голяма кампания в няколко страни, нашият опитен екип е тук, за да ви помогне да достигнете до правилната аудитория, в точното време, на точното място.  

Работейки с най-големите агенции за външна реклама в конкретната държава, ние Ви спестяваме време и средства, като предоставяме един напълно завършен цикъл – от планирането на рекламната кампания, изготвянето и отпечатването на визията, поставянето и върху билбордовете, до мониторинг.

За повече въпроси, може да изпратите запитване чрез формата в сайта или да се свържете с нас на посочените телефони.

Подкатегории