TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

В случай, че желаете да подчертаете устойчивостта на Вашият продукт/услуга или на ресурса, който влагате в него, Зеленият маркетинг е начинът, по който да се повиши разпознаваемостта на бранда, или да се утвърди бранда като „Зелен”, „Биопродукт” или „Органик”. Изследвания посочват, че 85% от потребителите предпочитат да се идентифицират със компании, предлагащи био, или „зелени” продукти/услуги, с цел опазване на околната среда за бъдещите поколения и предотвратяване на изтощаването и замърсяването на ресурсът Планета Земя.

 

 greennewИзключително подходящо изпълнение както за био/еко или органик продукти, така и за ПР на компаниите, осъзнаващи и прилагащи принципите на дейност, насочени към опазване на Околната среда.

Външната реклама е жива! В стремежа към естественост и хармонично присъствие в градската среда, традиционните медии и канали все повече отстъпват място на зелени инсталации, цветя и растения.

Изберете зелена реклама, защото:
- радва окото
- позволява индивидуален подход
- естественото създава хармония и буди доверие

Зелената реклама e изключителен начин компанията, продуктът или услугата ви да влязат в общественото полезрение. С лекота се постига лавинообразен ефект на разпознаване на вашият бранд, чрез различните канали на комуникиране на кампанията, пр. отразява се в офлайн и онлайн медии. Възможностите са много. В случай, че желаете да си направите ударна за вашият таргетиран контингент зелена външна реклама, моля обърнете се към екипа, за да се подходи с творчество и ентусиазъм към нужните ви комуникативни послания.

 

 

Наш проект за Мини Купър със зелена инсталация на бул. Черни връх при хотел Кемпински Зографски - Кръста.   Meadow-Fresh
     
 Наш проект за Мини Купър със зелена инсталация на бул. Черни връх при хотел Кемпински Зографски - Кръста.    Тревните инсталации върху Билбордове и Мегабордове е възможно да бъдат ползвани за 3 периода или месец и половина на територията на София и областните градове, а за републиканска пътна мрежа (РПМ), около месец, или два периода.

   

FlowerBillboard - Изпълнява се само на територия на София и областни градове за период от два периода, или месец.
FlowerBillboard - Изпълнява се само на територия на София и областни градове за период от два периода, или месец.

( 1 Vote )