TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

international outdoorВъншната реклама е среда, чрез която Клиентът достига до потребителите в движение. Ние я наричаме още  "Третото пространство". Това е времето, което прекарваме извън дома и извън офиса. Всички се придвижваме в градска и извънградска среда, затова рекламата там не може да остане незабелязана и си остава най-прекият път до потребителя.

Агенция PandaVision, като професионалисти в бранша, решихме да разширим това "Трето пространство" и да излезем от границите на България. Независимо дали искате да се насочите към конкретна аудитория, по-голям град или планирате по-голяма кампания в няколко страни, нашият опитен екип е тук, за да ви помогне да достигнете до правилната аудитория, в точното време, на точното място.  

Работейки с най-големите агенции за външна реклама в конкретната държава, ние Ви спестяваме време и средства, като предоставяме един напълно завършен цикъл – от планирането на рекламната кампания, изготвянето и отпечатването на визията, поставянето и върху билбордовете, до мониторинг.

За повече въпроси, може да изпратите запитване чрез формата в сайта или да се свържете с нас на посочените телефони.

( 3 Votes )