TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

дигитални билбордове

Ерата на дигитализация при билбордовете вече достигна и до крайщата на полите на нейно превъзходителство госпожа Европа. В тон с динамичността и движението на дигиталните екрани, осъзнахме, че мултиглаголните конструкции като че ли най-добре пасват към бурното им развитие. И така:

Консултираме относно възможности, заснемаме клипове на място за цяла и планираме за половин Европа, монтираме също. Технически "връзваме" със IT системи на Клиента, май единствени, за "live" предаване на данни разнообразни (вижте тук); решително режем рекламни клипове от тук до там и от там до там; покриваме курорти в час пик и откриваме обекти в големи градове, монтираме снимков материал за намедиапланираните секунди дигитална външна реклама.

Изненадваме клиентите, като им предлагаме разнообразни технологии за дигитален аутдор и свързваме street marketing с неговите безброй възможности. Промотираме локално или пък рекламираме глобално, предаваме съобщения, най-много любовни, ни се ще :) Въобще ограничения има само във въображенията, а пък ние затова ценим повече осененията и вдъхновенията. Заповядайте и да видим, пък после да се чуе и разбере :) 
( 1 Vote )