TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

viber image5

Външната реклама е мощен маркетингов инструмент, който позволява както тактически, така и стратегически носители, с изключителен имиджов ефект. Това са причините, поради които бива широкозастъпена в комуникационните канали на големите компании. Рекламодателите ползват билбордове, мегабордове, калкани и други аутдор средства за да:
 -  разпространят бързо нов продукт или услуга;
 -  да привлекат вниманието към нова промоционална цена;
 -  утвърдят бранд имиджа си;


Pandavision™ е конкурентна медияшоп и криейтив агенция за национални и международни кампании. Обадете ни се и ние ще Ви предложим най-добрия микс.

 

 

Аутдор медиа планирането за наши клиенти включва:

Ажурна покривна реклама Калкани
Билбордове 4 х 3 метра 
Скрол позиции 
Сити лайт позиции 1,20 х 1,80 м 
Спирки  
Реклама в метрото

Мегабордове 8 х 3м, 8 х 4м, 12 х 5м
Надтунелни рекламни пана 12 х 4м
Позиции на огради 8,5 х 3м, 4 х 3м
Градски транспорт
Автобусна реклама
Рекламни мрежи – меш

 

 

meshАжурна покривна реклама и Рекламни мрежи – меш.

Според новата наредба за разполагане на рекламни елементи в градска среда, покривната реклама може да бъде изпълнена само чрез разполагане на надпис, изработен от ажурни букви и лого на Вашият бранд. Така ажурната покривна реклама, заедно с опаковането на сгради с рекламни мрежи, или меш, се очертава като най-високият клас външна реклама, изключително подходящ за имиджово налагане на Вашият бранд. Фасадната и покривната реклама се поставят на силно комуникативни места, което гарантира висока задължителна гледаемост, което от своя страна повишава разпознаваемостта или утвърждаването на бранда.

 

 

Към момента сме в състояние да предложим следните премиум локации за фасадна и надпокривна ажурна реклама:

 -  Бул. Черни връх, кръстовището с бул. Джеймс Баучер, ул. Бигла и ул. Драгалевска – при хотел Кемпински – Зографски. Покривът гледа към цялото улично пространство на кръстовището иначе известно като Кръста.
 -  Площад Възраждане, кръстовището на бул. Александър Стамболийски и бул. Христо Ботев. Покривът е видим от всички страни на кръстовището, посока НДК. Локацията се предлага за рекламна фасадна мрежа - меш и надпокривна конструкция.
 -  Околовръстен път при кръговото за бул. Черни връх, посока ИКЕА. Локацията се предлага за фасадна реклама, надпокривна конструкция и калкан.
 -  Ул. Ген. Гурко между бул. Васил Левски и бул. Раковска – Локацията се предлага за Рекламна фасадна мрежа – меш.

( 25 Votes )