TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Външна реклама

Интернет реклама

International Outdoor and Web

Не само Аутдор или Интернет маркетинг...

 

Pandavision™ е нов вид Маркетингова агенция, която съчетава Интернет, Мобилен и (:не:)традиционен маркетинг. Изготвяме цялостна стратегия, криейтив и изпълнение, в зависимост от целите на Клиента. Маркетинговите канали, в които най-много вярваме са Интернет (92% от населението го ползва), и Външната реклама по очевидни причини - тя ни посреща излезем ли от нашият дом. Планираме кампании Външна реклама за цялата страна. Използваме както собствена мрежа Билбордове и Мегабордове, така и работим с всякакъв тип рекламни позиции за аутдор. Предприехме, обаче, и следващата стъпка - съчетахме Дигиталните технологии със Външната реклама във впечатляващо Digital Outdoor портфолио. Така интеракцията между Вашия клиент и посланието на Вашия бранд започва на улицата или в автобуса, но мигновено се пренася в Интернет. 

Вече стана съвсем ясно, че традиционните медийни канали следва да се съчетават с интернет и мобилен маркетинг.  Вместо конвенционално продуктово позициониране, се набляга на „преживяването" на клиента с продукта/услугата.  Също така Вашият клиент може да бъде „пресрещнат", вместо прекъснат, на всяко едно място – буквално.  Следователно основната цел е създаването на здрава връзка между бранда и неговият потребител, основана на доверие, и дори вдъхновяваща емоция, в зависимост от точките на комуникация (touchpoints) с потребителя.

Поради тези и други нови параметри, ние, от Pandavision™, се превръщаме в изследователи и търсим най-подходящия набор от послания и канали за Вас. Практикуваме както многоканален маркетинг (multichannel marketing), така и традиционен, с едничката цел да се изработи индивидуално решение за маркетинговането на Вашият продукт или услуга.

Прочети повече ..

Нашите клиенти

Domaine Boyar
Domaine Boyar

domaineboyar.com

“Домейн Бойар” - частна винарска компания, производител и износител на българско вино.

Pamporovo
Pamporovo

www.pamporovo.me

Пампорово АД  - ски зона в курортен комплекс Пампорово, Orlovetz Hotel, хотел Перелик.

Efbet
Efbet

www.efbet.com

Efbet - верига казина и спортни барове в София.

Edlanta
Edlanta

www.edlanta.com

EDLANTA е консултантска фирма, в областта на образованието и езиковото обучение в чужбина.

Tesy
Tesy

www.tesy.com

Производство на отоплителни уреди, бойлери, слънчеви колектори, соларни системи и други!

Светлина
Светлина

www.svetlina.net

Частни детска ясла, детска градина и училище „Светлина”.

Килъри
Килъри

www.kilari.bg

Професионален отряд за борба с вредителите.

Фарос
Фарос

www.pharos.bg

Фарос - първата и най-голяма верига училища за чужди езици.

Хотел ВЕГА
Хотел ВЕГА

www.hotelvegasofia.bg

Хотел ВЕГА София - елегантен стил и луксозен интериор.

fairplay
fairplay

www.fpi.bg

ФеърПлей Интернешънъл АД - строителство и управление на жилищни сгради и комплекси.

Miroglio
Miroglio

www.emiroglio-wine.com

Miroglio - италиански винопроизодител в България.

Integral
Integral

www.integral.bg

Интеграл - консултант за образование в чужбина!

Bononia Estate Winery & Vineyards
Bononia Estate Winery & Vineyards

www.bononiaestate.com

Вината на Бонония Естейт имат две отличителни xарактеристики, които ги обединяват деликатността, заедно с ненатрапчивите дискретни аромати и разпознаваемият сортов xарактер.

Vodka Savoy
Vodka Savoy

www.savoy.bg

Марката Savoy, като спиртна напитка е създадена в началото на 20-ти век в Холандия от холандската компания U.T.O. Nederland B.V. 

Lafka
Lafka

www.lafka.bg

Lafka предлага богат асортимент от продукти от първа необходимост по всяко време на деня. Киоските са удобно локализирани, за да са винаги „на пътя“ на клиентите.

Хотел Хемус София
Хотел Хемус София

www.hemushotels.com

Хотел Хемус София се намира в широкия център на София и предоставя за гостите си услугите, които се изискват за категорията на стандартен тризвезден хотел.

Международен панаир Пловдив
Международен панаир Пловдив

www.fair.bg

Международен панаир Пловдив АД е международно, интелектуално, търговско и инвестиционно средище, контактна зона между Изтока и Запада.

La Skara
La Skara

www.la-skara.com

Заведение, водено от идеята за здравословния начин на хранене, а именно меса и зеленчуци необработени с химикали и консерванти.

Френско училище и детска градина „Виктор Юго”
Френско училище и детска градина „Виктор Юго”

www.vhugo.org

Френският лицей „Виктор Юго” е част от най-голямата и най-престижната мрежа от международни училища в света.

Astral Holidays
Astral Holidays

www.astralholidays.bg

Водещ туроператор в България с мрежа от 19 офиса в страната и екип от над 200 квалифицирани специалисти.

Училища Максимум
Училища Максимум

www.maximumbg.com

Преподавателският опит и новаторство са нашата гаранция, че ще получите това, към което се стремите.

Sergent Major Bulgaria
Sergent Major Bulgaria

facebook.com/Sergent-Major-Bulgaria

Oблекла и аксесоари за бебета и деца на възраст между 0 месеца и 11 години. Френски чар, безупречен вид и определено различен, това е мисията на Sergent Major.

Ортопедична болница „ВИТОША“
Ортопедична болница „ВИТОША“

www.vitosha-hospital.com

Болница „Витоша“ е специализирана ортопедична болница с 15 години опит в ендопротезиране, реконструктивна ортопедия и травматология.

Desizo Monni
Desizo Monni

www.desizomonni.com

Desizo Monni облича мъжа с въображение и неповторима елегантност. Марката създава за своите клиенти колекции, носещи истинската стойност на “Произведено в Италия”.

Портфолио

17-те най-въздействащи думи в рекламата

Авг 04, 2019

Ето 17 думи, които ако се използват правилно и разумно, резонират с потребителите и спомагат за продажбата на стоки и услуги.

Думите продават. Винаги е било така и така ще бъде, особено в днешния свят на социални медии, където текстът е водещ. Хората са поизоставили вестниците и телевизията и сега се свързват с брандовете чрез Facebook, Twitter, Instagram и блогове, където рекламодателите имат 3 секунди (не 30), за да продават продукт или услуга.

Въпросът е, кои думи въздействат на потребителите?

Ето 17 думи, които ако се използват правилно и разумно, резонират с потребителите и спомагат за продажбата на стоки и услуги.

Топ 17 думи в рекламата

1. Ти. "Ти" е най-мощната дума в рекламата и има защо - тя е лична. – „Нека поговорим за теб.“ Хората инвестират в себе си, така че ако обещаете да направите хората богати, това е едно нещо, но ако кажете: "Ще те направя богат", това е друга история. "Вие" също е дума, която трябва да използвате, когато говорите с клиентите си. И когато го правите, говорите за любимата тема на човека :).

2. Резултат. Тази дума е синоним на успех. Всички искаме резултати, независимо дали става въпрос за почистващ препарат за домакинството или за банков мениджър. Това е въздействаща дума и защото e обещание, което помага на потребителя да рационализира покупката.

3. Гаранция. Просто помислете за начина, по който използваме тази дума в ежедневието. – „Гарантирам, че ще се прибера до 17:00.“ – това е вашият начин да премахнете всякакво съмнение. В рекламата, гаранцията е обещание, направено от фирмата към потребителя и се разглежда като ангажимент. Гаранциите за връщане на пари са особено силни, защото премахват риска от изпробването на нов продукт. И ако се притеснявате, че ще ви разорят, не е така. Обикновено, малко хора са толкова раздразнени от продукта, че искат възстановяване на парите, а и е прекалено голяма разправия за тях да го върнат. Използвайте този метод само ако можете да покриете гаранцията, или вашето финансово състояние и име ще бъдат засегнати.

4. Любов. Тази дума може да се използва в различни форми и има много значения. Може да бъдете "влюбени" в нещо (като нови обувки), или може да "обичате" как нещо работи или действа. Разбира се, трябва да сте разумни в използването й. Едно е да се каже: "Ще се влюбиш в начина, по който ухае", когато говориш за парфюм. Съвсем друго е да се каже, "Ще се влюбиш в препарата ни за тоалетна." Никой не се влюбва в препарата за тоалетната.

5. Доказано. Когато имате съвсем нов продукт, а не нова версия на съществуващ продукт, има един труден момент, който трябва да преодолеете. Той произтича от това, че клиентите се сблъскват с нещо непознато. Те могат да искат да изчакат да прочетат мненията за този продукт, да попитат приятели и роднини, или вие може да им помогнете да преодолеят това колебание, като сами им осигурите доказателството, което им е необходимо. Просто се убедете, че може да подкрепите всички твърдения, които правите.

6. Безопасност (или сигурност и защита). Ние искаме да знаем, че нашите инвестиции са защитени или че нашите деца играят с играчки, които отговарят на най-високите стандарти за безопасност. Искаме храна, която е била инспектирана. Въпросът е как да говорим за сигурността. Понякога се появява естествено, като при бебешките продукти или предмети, които са предназначени да осигурят безопасност. Понякога обаче тези думи са отрицателни, защото повдигат съмнение, например, "нашите бургери са 100% безопасни за ядене."

7. Спестявам. Ако наистина можете да обещаете да спестите на някой пари, би било глупаво да не го изтъкнете. А що се отнася до спестяването на време, времето е пари, и всеки иска да спести от това.

8. Ново. Повечето хора искат най-новите продукти, дори и да не са толкова нови на пазара в действителност. Потребителите винаги искат следващия нов смартфон, най-новия модел автомобил, новата машина за еспресо, и са готови да платят за тях.

9. Най-добър. Когато се използва правилно - като "най-добър в класа", например. Най-доброто обаче е субективното в рекламата. Не може да рекламирате "най-добрата чаша кафе в света", освен ако нямате конкретни доказателства за това.

10. Сега. Незабавното удовлетворение е важно за хората, особено в тази ера на динамичност - безплатна доставка и незабавно сваляне на филми и музика. Просто се уверете, че когато казвате сега, наистина имате предвид сега. И не забравяйте за другия начин на използване на думата в рекламата - да накараме клиентите да "действат сега". Думата има силно въздействие, особено когато се съчетава с изказ, който създава спешност. Например, „Обадете се сега и ще получите безплатна доставка и допълнителен продукт безплатно“.

11. Безплатно. Когато нещо наистина е безплатно, потребителят ще забележи и ще откликне. Въпреки това, често думата е последвана от малките звездички, които водят потребителя до фин шрифт гласящ "безплатен пробен период". И все пак, безплатни мостри, безплатна доставка, купете един продукт и получете втори безплатно, както и други подобни, наистина безплатни оферти, правят тази дума толкова влиятелна в рекламата.

12. Увеличение. Тази дума е абсолютно задължителна за B2B рекламите. Когато лицата, които взимат решения, търсят продукти, те търсят възможност за повишаване на инвестициите или производителността. Тази дума подчертава как вашият продукт осигурява осезаема стойност, като например увеличаване на продажбите или пък времето със семейството.

13. Опитайте. Ако мислите, че думата "купете" е твърде агресивна, пробвайте нещо по-деликатно. Един от вариантите е думата "опитайте", която е мотивираща и ориентирана към действие, но няма да натовари хората, които не са съвсем готови да се обвържат с покупка все още.

14. Възможност. Хората от вашата целева аудитория имат някаква цел, която биха искали да постигнат. Дайте на клиентите си възможността, която търсят, независимо дали това е възможност за кариера или просто възможност да си отпочинат.

15. Най-лесният. Потребителите и вземащите решения искат продукти, които улесняват живота им. Ако вашият продукт или услуга има потенциала да улесни даден процес, тогава рекламирайте това.

16. Сравнете. Ако тарифите или офертите на фирмата ви са по-добри от тези на конкурентите, използвайте думата "сравни", като предизвикате потенциалните си клиенти да направят собствено сравнение. С тази дума вие ще демонстрирате увереност и способност да застанете зад вашата марка и да дадете възможност на клиентите ви да правят собствени заключения за това, защо вашият продукт е най-добрият.

17. Уникален. Използвайки тази дума, вие ще генерирате чувство за привлекателност, което ще грабне вниманието на хората. Започнете с това, което отличава вашите продукти от конкурентните. Ако имате уникален таен сос например, нека клиентите ви разберат за това.

Прочетете още: Как да използваме социалните медии за увеличаване на продажбите и подобряване на SEO оптимизацията

( 1 Vote ) 

Нашите услуги

Технологии за външна среда  (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)
Технологии за външна среда (Дигитален Аутдор, Digital Outdoor)

Като агенция за цялостно обслужване, имаме отдел за медиа купуване разбира се, обаче сме и доста съвестни към това коя медия е най-работеща за Клиента. 

Прочети повече...

Външна реклама
Външна реклама

Външната реклама е мощен маркетингов инструмент, който позволява както тактически, така и стратегически носители, с изключителен имиджов ефект. Това са причините, поради които бива широкозастъпена в комуникационните канали на големите компании. Рекламодателите ползват билбордове...

Прочети повече...

International outdoor
International outdoor

Външната реклама е среда, чрез която Клиентът достига до потребителите в движение. Ние я наричаме още  "Третото пространство". Това е времето, което прекарваме извън дома и извън офиса. Всички се придвижваме в градска и извънградска среда, затова рекламата там не може да остане незабелязана и си остава най-прекият път...

Прочети повече...

Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още
Маркетинг чрез съдържание – статии, вирусно видео и още

Класическият почин на Негово Величество, Маркетингът чрез Съдържание представлява статии, или видео, което се споделя през социални мрежи или медийни сайтове. 

Прочети повече...

Интернет маркетинг
Интернет маркетинг

Добрите онлайн маркетинг практики в големият океан, наречен Интернет, сега включват оптимизиране на страницата за търсачки (SEO optimization), според променените изисквания на Google, съвместено с Маркетинг чрез съдържание (Content Marketing) и Маркетинг за брандове чрез социални мрежи. 

Прочети повече...

Мобилни приложения
Мобилни приложения

Вашето мобилно приложение е готово за две седмици.

Мобилните приложения навлязоха внушително в ежедневието на активните хора, като разработчиците дори вече имат съществен опит какво работи и как да бъде представено към крайният клиент. Ако разработите Вашето мобилно приложение...

Прочети повече...

Рекламен труд и творчество
Рекламен труд и творчество

Пишем Вашият слоган, мото, сценарии за рекламни активности, статии, Фейсбук постове, Twitter, LinkedIn или Instagram публикации. Най-вече обаче, ние привеждаме в изпълнение Стратегията за Маркетинг чрез Съдържание – програмираме вашият сайт...

Прочети повече...

Дизайн
Дизайн

Способни сме да чуем клиента, да съзрем неговата мисия, ценности и нужди, и да създадем подходящото изображение или продукт, най-вече защото си обичаме работата, и сме любопитни и смели, що се отнася до това да се опита нещо ново. Изработваме корпоративен дизайн и лого, дизайн на изображения за външна...

Прочети повече...

Зелен маркетинг и зелена външна реклама
Зелен маркетинг и зелена външна реклама

В случай, че желаете да подчертаете устойчивостта на Вашият продукт/услуга или на ресурса, който влагате в него, Зеленият маркетинг е начинът, по който да се повиши разпознаваемостта на бранда...

Прочети повече...

Дигитални билбордове
Дигитални билбордове

Ерата на дигитализация при билбордовете вече достигна и до крайщата на полите на нейно превъзходителство госпожа Европа. В тон с динамичността и движението на дигиталните екрани, осъзнахме, че мултиглаголните конструкции като че ли най-добре пасват към бурното им развитие. И така: Консултираме относно възможности, заснемаме клипове на място за цяла и...

Прочети повече...


Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса
Медиа планиране за външна реклама, радио, телевизия и преса

В зависимост от нуждите на бранда, както и от съответните бюджетни ресурси,  разработваме подробни медиапланове за класически медии като радио, телевизия, преса, външна реклама, списания, специализирани...

Прочети повече...

Изработка на уеб сайтове
Изработка на уеб сайтове

Изработваме уеб сайтове, като внимателно проучваме всички нужди на клиента. Правим независимо проучване за най-добрите практики в областта, след което изготвяме подробен анализ. Вземайки предвид всички фактори, предлагаме детайлен план за новия сайт. Така ние сме по-близо до Вашия Стратегически Уеб...

Прочети повече...

Клиентите за нас

 

"Фирмата спомогна за популяризирането на международните ни изложения за селско стопанство, вино, храни и оборудване „ Агра 2017“ и „Винария 2017“. Спечели доверието ни със своя професионализъм и коректност. Отличните ни впечатления са на база на добре квалифициран и отзивчив екип, бързи реакции и много добре поддържани рекламни съоръжения на ключови локации по Републиканската пътна мрежа."

Цветомир Гергов
Президент
"Международен панаир Пловдив" АД

 

"Кооперативността и коректността на екипа им ни мотивират да ги препоръчаме на всички професионалисти в областта на корпоративния маркетинг и комуникации. ...тяхната подкрепа и сътрудничество доведоха до постигане на нашите търговски цели - своевременна реализация на продажбите. Корпоративният ни анализ показа, че по време на кампанията за продажба на жилищни имоти, най-ефективна е била рекламата ни реализирана с помощта на "Pandavision". Това е най-добрата инвестиция в реклама, която проведохме през този бизнес цикъл. ...инвестиционният ни проект бе реализиран на 100%, като спестихме над 40% разходи за комисионни плащания, заради директните клиенти, привлечени от билборд тип Пиза на агенцията."

Илия Комитов
Директор Корпоративен Маркетинг
"ФеърПлей Интернешънъл" АД

 

"Опитът им в сферата на Интернет Маркетинга ни помогна с креативни идеи и оригинален начин за комуникиране на бранда. В подкрепа на всичко казано, представяме статистически данни от кампанията "Код Оранжево", постигнати само за две седмици:

- Увеличаване на харесванията на Facebook страницата ни с 129.94%;
- Интеракции - 51 433 броя;

- Влизания в сайта www.lafka.bg от Google банери - 24 589 броя;"

Милена Шаркова
Маркетинг Мениджър
"Табак Маркет" АД

Не пропускайте новините от нас

За контакт

Пандавижън ООД

Адрес:
София
ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Е-мейл: office@pandavision.eu

Телефон: +359 2 44 44 197; +359 2 44 44 198

Мобилен: /+359/ 0 8888 64 634; 0883 331 883

 
Невалидна форма
Sent successfully!

ул. Ами Буе № 10-12, ет.1

Телефон: (+359) 02 44 44 197; 02 44 44 198
Мобилен: 0 8888 64 634; 0883 331 883

office@pandavision.eu

panda karta

Loading...