TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

След Rio 2016 3D pojection mapping завладява рекламния свят

0

Големият въпрос, който всеки рекламист под слънцето си е задавал, а именно как хем да рекламира, хем да е зваладяващо и интересно, като че ли намери своя отговор.

В последно време 3D Projection Mapping се явява един от най-впечатляващите инструменти за реклама, използван от Nokia, Samsung, BMW, LG, Kamenitza, Audi, Mazda и други. Прожектирането на образи върху всякаква повърхност чрез мултимедийни способи, софтуер и специални 3D Mapping прожектори се превръща в предпочитан способ за представяния на продукти (Мазда, Ауди), илюминиране на културно исторически обекти и чествания, поради изключителната си зрелищност.

Представете си, че цялата фасада на сградата изведнъж показва винарска изба във стил френски прованс, след което веднага ви пренася на ниво човешка клетка и как точно прословутият ресвератрол и действа благоприятно.


Връщайки се, обаче, в днешния ден, в навечерието на Олимпийските игри в Рио, изглежда този начин на представяне ще получи своята световна премиера. Изтеклата информация (внимание spoiler alert) за откриването сочи, че освен че ще видим Жизел Бюндхен в ново актьорско амплоа, 3D projection mapping ще бъде използван изобилно, тъй като бюджета на Олимпиадата е по скоро low cost. По време на шоуто историята на Бразилия ще бъде представена чрез музика, танци, 3D Mapping, 300 танцьора и 5000 доброволеца.


В случай обаче, че сте рекламист, или маркетингов специалист, можете да добиете представа за това как този метод се използва за рекламни цели от големите компании чрез следните примери, защото нашата прогноза е за неговото повсеместно използване във всякакви рекламни активности:


1. Автомобилни брандове Audi

2. Маратонки Encap
3. Бутилка за FMCG сектора
4. Технологични компании - LG

 
     
 

Add comment


( 3 Votes )