TZ Niory - шаблон joomla Joomla
Loading...

Светлоотразителен винил - за да те видят по-добре

0

С наближаването на зимните месеци, денят става все по-кратък. Рекламните съоръжения по пътища, магистрали и крайни градски части са неосветени, времето за контакт на рекламния постер с потенциалните потребители стига до 9 часа през зимата.

С наближаването на зимните месеци, денят става все по-кратък.

Рекламните съоръжения по пътища, магистрали и крайни градски части са неосветени, времето за контакт на рекламния постер с потенциалните потребители стига до 9 часа през зимата.

Защо да губим тези 15 часа показ, при положение, че сме го заплатили?

Ние от Pandavisionимаме брилянтно, скромно казано, решение J. Предлагаме на нашите клиенти постери от светлоотразителен винил. Да, правилно сте прочели – винил, а не фолио. Свети целият мегаборд/билборд, а не само конкретен надпис.

И за да ви покажем за какво става въпрос, вижте сами снимката:

efbet svetlo

Нашият клиент, казино Efbet, се вижда идеално! А в дясно от него видяхте ли другия билборд? Не? Е, не сте единствените.

Със светлоотразителния винил можете да използвате изцяло времето за което плащате наем на билборд по Републиканска Пътна Мрежа, 24 часа в денонощието ще имате контакт с Вашите потенциални клиенти.

Ние от Panavision мислим своите клиенти по време на всяка част от техния процес на работа, не спираме да търсим най-доброто за тях. Успяваме да предложим решения при необикновени ситуации, например „намерете ни билборд в Турция, защото разбрахме, че там няма J”.

Тепърва обаче предстои да ви представим нещо още по-иновативно в сферата на аутдора.

Следете нашият блог и страницата ни във Facebook и няма да ви разочароваме J

Add comment


( 2 Votes )